ΑρχικήUpdatesΕνημέρωση για το Tweetium σε Windows Phone

Ενημέρωση για το Tweetium σε Windows Phone

Tweetium

Ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Tweetium, αφού όπως ανακοίνωσαν οι developers, μια νέα ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη. Όσοι έχουν ήδη τη third-party εφαρμογή του Twitter εγκατεστημένη στα Windows smartphones τους, θα πρέπει να κάνουν την ανανέωση από το Windows Phone Store.

Η νέα έκδοση δεν είναι πολύ διαφορετική, αν κρίνουμε από το σύντομο changelog που την συνοδεύει. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και σημαντική, ειδικά αφού διορθώνει κάποια προβλήματα που είχαν αναφερθεί από χρήστες.

Η μόνη βελτίωση που έγινε από τους developers είναι η προσθήκη της προεπισκόπησης σε  quoted tweets, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι αυτήν την έκδοση του Tweetium. Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να συνδυαστεί με τη τελευταία προσθήκη που έκανε το Twitter, όπου οι χρήστες μπορούν πλέον να ενσωματώνουν quoted tweets, στα δικά τους, χωρίς να χαθεί το διαθέσιμο όριο των χαρακτήρων.

Σύμφωνα με το επίσημο changelog, οι developers κατάφεραν επίσης να διορθώσουν δύο προβλήματα από αναφορές χρηστών για crash της εφαρμογής. Στην ενημερωμένη έκδοση διορθώθηκε επίσης το πρόβλημα που είχε το Tweetium, στο να μη φορτώνει μερικές φορές, από  notification που ερχόταν για διαφορετικό λογαριασμό από τον τελευταίο που χρησιμοποιούταν.

Η εφαρμογή Tweetium για Windows Phone 3.3.4, είναι τώρα διαθέσιμη από το Windows Phone Store, προς $2.99. H εφαρμογή θα είναι πλήρως συμβατή, με όλες τις συσκευές που έχουν έκδοση λειτουργικού Windows Phone 8.1 και μεταγενέστερη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS