ΑρχικήinetInnovAthens: To Samsung Service Lab Workshop 16 & 17 Απριλίου

InnovAthens: To Samsung Service Lab Workshop 16 & 17 Απριλίου

InnovAthens: To Samsung Service Lab Workshop 16 & 17 Απριλίου

InnovAthens: To 11o Samsung Service Lab Workshop 16 & 17 Απριλίου

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στo 11ο Samsung Service Lab Workshop.

Το εν λόγω workshop θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Απριλίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, InnovAthens.

Πιο αναλυτικά, το Samsung Service Lab Workshop είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση  www.samsung.com/gr/innovathens/. Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Πηγή: pestaola.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS