ΑρχικήinetTo LibreOffice 4.3.7 RC1 έρχεται με πολλές επιδιορθώσεις

To LibreOffice 4.3.7 RC1 έρχεται με πολλές επιδιορθώσεις

Το Document Foundation μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση (Release Candidate) του LibreOffice 4.3.7, που είναι stable branch της σουίτας γραφείου.

LibreOffice 4_3_7 RC1

Παρά το γεγονός ότι η έκδοση 4.3.x του LibreOffice έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, οι προγραμματιστές εντοπίζουν ακόμη σημεία που πρέπει να επιδιορθωθούν και να βελτιωθούν. Ωστόσο, δεν είναι σαφές το πόσες ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν, αλλά φαίνεται ότι η έκδοση 4.3.7 πρόκειται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με το changelog, έχει τελειοποιηθεί η διαδικασία εισαγωγής από αρχεία XML, έχουν βελτιωθεί οι υπολογισμοί μήτρας (matrix calculations), οι διάλογοι μπορούν να κλείσουν ξανά κάνοντας κλικ στο κουμπί X, έχει επιδιορθωθεί η διακοπή λειτουργίας που συνέβαινε κατά το κλείσιμο του εγγράφου DOCX, η εισαγωγή PPTX έχει τελειοποιηθεί και έχουν εφαρμοστεί πολλές άλλες επιδιορθώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την τελευταία έκδοση μπορούν να βρεθούν στο επίσημο changelog. Επίσης, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι αυτή η σουίτα γραφείου είναι διαθέσιμη σε μια σειρά από διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Linux, Windows και την έκδοση Mac OS X. Το Linux διανέμεται ως ένα source package, οπότε θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε μέχρι να διατεθούν από τα επίσημα repositories.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS