ΑρχικήinetΛήγουν σήμερα οι παλιές εκδόσεις των Windows 10

Λήγουν σήμερα οι παλιές εκδόσεις των Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη τεχνική προεπισκόπηση των Windows 10 στις αρχές Οκτωβρίου 2014, και από τότε, η εταιρεία την έχει αναβαθμίσει αρκετές φορές.

Windows 10TP

Η εταιρεία κυκλοφόρησε όχι μόνο νέες εκδόσεις αλλά και πολλές βελτιώσεις που έχουν στόχο να μας δώσουν μια γεύση από τη λειτουργία lineup των Windows 10.

Σε μια ανακοίνωση στο Insider Hub, η Microsoft προειδοποιεί ότι οι παλιές εκδόσεις των Windοws 10, συμπεριλαμβανομένων των builds 9841, 9860, και 9879, λήγουν σήμερα. Συνεπώς, όλοι εκείνοι που εξακολουθούν να τρέχουν αυτές τις εκδόσεις πρέπει να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους σε νεότερη έκδοση, αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την τεχνική προεπισκόπηση.

Η Microsoft αναφέρει ότι, σε δύο εβδομάδες, αυτές οι εκδόσεις θα σταματήσουν την πλήρη εκκίνηση, έτσι ώστε οι χρήστες να εξακολουθούν να έχουν περιθώριο έως τις 29 Απριλίου για να ενημερώσουν τον υπολογιστή τους με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windοws 10.

Αυτή τη στιγμή, το νεότερο build της Τεχνικής Προεπισκόπησης των Windοws 10 είναι το 10049, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο στους χρήστες που εγγράφονται στο fast ring. Η εταιρεία, πάντως, έχει πει ότι θα μπορούσε να το διαθέσει στους χρήστες του slow ring κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, μαζί με νέα ISOs, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να εργάζεται για να διαπιστώσει αν είναι αρκετά σταθερό, για να προωθήσει την κατασκευή σε ένα νέο κανάλι.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι πιστεύουν ότι η Microsoft εργάζεται σε άλλο build των Windοws 10 που θα μπορούσε να δει το φως της ημέρας στα τέλη Απριλίου, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκδοση αυτή τη στιγμή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS