ΑρχικήinetΗ Apple απαγορεύει τα Selfie sticks

Η Apple απαγορεύει τα Selfie sticks

η Apple απαγορεύει τα Selfie sticks

Το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου το 2015, ανακοίνωσε η Apple καθώς και την απαγόρευση σε όσους παραβρεθούν στο event της χρήσης selfie sticks αλλά και monopods τόσο εσωτερικά όσο και στους εξωτερικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου.

H εταιρεία τυπικά παρέχει βίντεο stream από το keynote της πρώτης μέρας που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω του Internet. Έτσι λοιπόν τα selfie sticks θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις λήψεις που ενδεχομένως θα μπλοκάρουν τις κάμερες της Αpρle, σύμφωνα με το CNN.

Επίσης, η Αpρle φέτος θα κάνει διαθέσιμα στους προγραμματιστές της πάρα πολλά live streaming sessions από τα διάφορα εργαστήρια της για όλη την διάρκεια της εβδομάδας και έτσι απαγορεύει ρητά σε όλα την χρήση επαγγελματικής φωτογραφίας και βίντεο από τρίτους.

Μάλιστα η απαγόρευση αφορά οποιαδήποτε προσπάθεια λήψης ακόμη και από GoPro κάμερα. Αντιθέτως η λήψη μέσω για παράδειγμα της κάμερας ενός iPhone ή άλλου smartphone επιτρέπεται.

«Η Αpρle συμφωνεί πως μπορεί να συζητηθούν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο λογισμικό και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν στο WWDC με εξαίρεση την λήψη screen shots και κοινοποιήσεις review», αναγράφουν επίσης οι κανόνες της Αpρle.

Επίσης, απαγορεύεται η χρήση τσιγάρου ακόμη και ηλεκτρονικού στο εσωτερικό του συνεδριακού χώρου. Οι καπνιστές θα βρουν… παρηγοριά 6 μέτρα εξωτερικά και μακριά από την είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

Τέλος, η Αpρle προειδοποιεί πως όποιος δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες αυτούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του ζητηθεί να αποχωρήσει άμεσα από τον εκθεσιακό χώρο.

 

Πηγή: newmoney.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS