ΑρχικήUpdatesLinkedIn Elevate: νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις

LinkedIn Elevate: νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις

LinkedIn Elevate  νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις

LinkedIn Elevate: νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις

Ενώ πολλοί επαγγελματίες κοινοποιούν υλικό προκειμένου να ενισχύσουν την επαγγελματική τους θέση και εικόνα, είτε με άρθρα, είτε μέσω blogs, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε κοινωνικά δίκτυα, πολλές επιχειρήσεις μοιράζονται αντίστοιχο περιεχόμενο στα ίδια δίκτυα προκειμένου όμως να προσεγγίσουν υποψήφιους εργαζόμενους αλλά παράλληλα, να διαφημίσουν το brand και τα προϊόντα τους. Πολλές είναι όμως και οι εταιρείες οι οποίες δεν αναγνωρίζουν πόσο μπορούν να επωφεληθούν με το να παρακινούν τους εργαζόμενούς τους να κοινοποιούν υλικό, να μεταμορφωθούν δηλαδή σε “social professionals”.

Το LinkedIn, με το νέο του προϊόν LinkedIn Elevate, έρχεται να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παρακινήσουν τους υπαλλήλους τους να μοιράζονται το σωστό υλικό, εύκολα, στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και να βλέπουν τη στατιστική τους πορεία.

Εύκολη Επιμέλεια Περιεχομένου

Η νέα υπηρεσία χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ο οποίος συνδυάζει προτεινόμενο υλικό μέσα από το LinkedIn Pulse, το Newsle καθώς και την επιμέλεια του χρήστη, προκειμένου να εξοπλίσει τους εργαζόμενους με το κατάλληλο περιεχόμενο προς κοινοποίηση.

Εύκολη κοινοποίηση

Οι υπάλληλοι μπορούν να μοιραστούν εύκολα περιεχόμενο σε LinkedIn και Twitter και να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα προγραμμάτισης post που τους δίνει το LinkedIn Elevate.

Αξιοποιήσιμα στατιστικά

Οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν τα likes, τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις του περιεχομένου που δημοσίευσαν. Σύντομα, θα προστεθεί και η δυνατότητα να βλέπουν ποιος είδε το profile τους.

 

Πηγή: socialmedialife.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS