ΑρχικήsecurityGoogle Malaysia Hacked!

Google Malaysia Hacked!

Google Malaysia Hacked!

Google Malaysia Hacked!

Όσοι χρήστες προσπάθησαν να μπουν στο site της Gοοgle Μαlaysia τις βραδινές ώρες, χθες, βρέθηκαν μπροστά στο εξής μήνυμα: «Η Gοοgle Μαlaysia έχει παραβιαστεί»….
όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η Google Malaysia αναγνωρίζει ότι η λειτουργία της εμποδίζεται λόγω μιας επαναπροώθησης του DNS σε ένα tweet, και πρότεινε στους χρήστες του να επισκέπτονται την διεθνή σελίδα της Google μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο WSJ τα εξής:
«Γνωρίζουμε ότι πολλοί χρήστες δυσκολεύονται να συνδεθούν στη Google.com.my, ή μεταφέρονται σε μία διαφορετική σελίδα. Επικοινωνήσαμε με την επιχείρηση που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο domain name και ελπίζουμε το πρόβλημα αυτό να λυθεί σύντομα»

Η σελίδα στην οποία μεταφέρονταν οι χρήστες, έγραφε: ¨H Gοοgle Μαlaysia έχει παραβιαστεί από τον Tiger-Mate. #Bangladeshi Hacker”

Ενώ το κίνητρο και η προέλευση της «επίθεσης» δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί, η υπόθεση μοιάζει με ένα παρόμοιο περιστατικό που έλαβε χώρα τον Φλεβάρη σχετικά με μία υπόθεση hijacking του DNS, που εμπόδιζε την πρόσβαση στην αρχική σελίδα της Google στο Βιετνάμ.

Η Gοοgle Μαlaysia είναι και πάλι online, αλλά ακόμα η Google δεν έχει επιβεβαιώσει ότι το ζήτημα έχει λυθεί.

 

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS