ΑρχικήinetΟι συσκευές Android διαβάζουν πλέον και τον γραφικό σου χαρακτήρα

Οι συσκευές Android διαβάζουν πλέον και τον γραφικό σου χαρακτήρα

android

Κουράστηκες να πληκτρολογείς όλη μέρα στο tablet σου; Βαρέθηκες να μιλάς στο smartphone σου; Αν έχεις συσκευή με Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση, είσαι πολύ τυχερός καθώς η Google λανσάρει μια νέα εφαρμογή την «Google Handwriting Input» την οποία μπορείς ήδη να βρεις στο επίσημο app store της εταιρείας το Play Store. Αυτό το νέο βοηθητικό πρόγραμμα υποστηρίζει ταυτόχρονα έντυπο και καλλιγραφικό είδος γραφής, αντιλαμβάνεται 82 γλώσσες και μπορεί να αποκρυπτογραφήσει ακόμη και χειρόγραφα emoticons.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το τόσο φοβερό μ’ αυτό; Δεν απαιτεί την χρήση γραφίδας, αν και για γλώσσες που δεν βασίζονται στο λατινικό αλφάβητο (όπως Ιαπωνικά, Κορεατικά ή Χίντι), κάτι τέτοιο σίγουρα θα ήταν πολύ βοηθητικό.

Μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα π.χ. στο Nexus 6 σας και θα διαπιστώσετε πως καταλαβαίνει μια χαρά τα ορνιθοσκαλίσματά σας!

Το μοναδικό θέμα που προβληματίζει τους χρήστες είναι πως η Google μπορεί να σκοπεύει να αποθηκεύει οτιδήποτε γράφεται στην νέα αυτή εφαρμογή, ακόμα και passwords ή αριθμούς πιστωτικών καρτών γι’ αυτό καλύτερα να είστε προσεκτικοί στο το τί ακριβώς επιλέγετε να γράψετε!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS