ΑρχικήinetMeerkat Android Beta: available now!

Meerkat Android Beta: available now!

Meerkat Android Beta: available now!

Meerkat Android Beta: available now!

Το Meerkat, το live-streaming application που έγινε γρήγορα δημοφιλές στο iOS, είναι τώρα διαθέσιμο για το Android ως public beta. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το APK χειροκίνητα αυτή τη στιγμή.

Το Meerkat επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία του θα είναι διαθέσιμη στο Android πριν από αρκετές εβδομάδες, και τώρα αυτοί που απλά δεν μπορούν να περιμένουν για να το δοκιμάσουν έχουν ένα δημόσιο beta για να «παίξουν» και να γνωριστούν μαζί του. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε μέσω της φόρμας της Google.

Εάν η αίτησή σας ως δοκιμαστής γίνει αποδεκτή, θα έχετε πρόσβαση στο beta Meerkat APK, το οποίο θα είστε σε θέση να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο στην Android συσκευή σας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε ενεργοποιήσει τα installs από “unknown sources” στο πλαίσιο των ρυθμίσεων ασφαλείας στη συσκευή σας.

Είναι ασαφές το πόσο σταθερή είναι η εφαρμογή τώρα το Meerkat, αλλά με δεδομένο το beta status του, δεν πρόκειται να είναι απολύτως τέλειο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να το δοκιμάσετε.

Το Meerkat δεν έχει επιβεβαιώσει εάν θα περιορίσει τον αριθμό των beta testers, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, εξακολουθεί να δέχεται αιτήματα εγγραφής , έτσι ώστε να πάρετε θέση όσο ακόμα προλαβαίνετε στο Meerkat Android Beta program.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS