ΑρχικήinetTripinview: Η Ελληνική ακτογραμμή φωτογραφήθηκε μέτρο-μέτρο

Tripinview: Η Ελληνική ακτογραμμή φωτογραφήθηκε μέτρο-μέτρο

Tripinview: Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που η ακτογραμμή της φωτογραφήθηκε μέτρο – μέτρο από χαμηλό ύψος. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εθιστικό

Tripinview Η Ελληνική ακτογραμμή φωτογραφήθηκε μέτρο-μέτρο

16.000 χιλιόμετρα ελληνικής ακτογραμμής μέσα από 200.000 αεροφωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ατελείωτες ώρες video που ακολουθούν συνεχώς την παραλία. Αν κάποιος προσπαθούσε να συνοψίσει σε μία φράση το εντυπωσιακότερο κομμάτι του tripinview, θα ήταν αυτό. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Γιατί η Geotag Aeroview, η εταιρεία που δημιούργησε την υπηρεσία, μπορεί να ξεκίνησε την πρώτη παγκοσμίως πλήρη “χαρτογράφηση” χώρας από την Ελλάδα αλλά έχει ήδη στο ενεργητικό της την Μάλτα και τα μεσογειακά παράλια της Ισπανίας και της Γαλλίας καθώς και τα νότια παράλια της Πορτογαλίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες στο Tripinview όπως εξηγεί στο WE του news247.gr ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αχιλλέας Χατζηνίκος θα “ανέβει” και η Ιταλία ενώ στα τέλη Μαΐου πετάνε για να αποτυπώσουν σε φωτογραφίες και video την ακτογραμμή της Τουρκίας.

Το καινοτόμο και πρωτότυπο εγχείρημα της ελληνικής εταιρείας εντυπωσίασε στην πρόσφατη τουριστική έκθεση στο Βερολίνο με τους υπεύθυνους της εταιρείας να δέχονται επίσημες προτάσεις από τους επίσημους τουριστικούς φορείς ξένων κρατών για αντίστοιχες κινήσεις.

Στόχος του tripinview.com όπως εξηγεί ο κ. Χατζηνίκος είναι να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να δουν τις παραλίες και τους τόπους διακοπών τους όπως πραγματικά είναι. Μέσα από φωτογραφίες και video που τραβήχτηκαν από ελικόπτερο σε χαμηλή πτήση. Παράλληλα απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της θάλασσας (ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών, ψαράδες, σέρφερ κ.α.) που ψάχνουν νέες περιπέτειες.

Το WE του news247.gr σήμερα παρουσιάζει ένα ελάχιστο δείγμα της εθιστικής αυτής καταγραφής μετά από ειδική άδεια που του παραχώρησε η tripinview.com. Παρουσιάζονται εικόνες από το ακριτικό Καστελλόριζο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Το καλοκαίρι είναι μπροστά, ξεκινήστε από εδώ ή δείτε την παραλία που κάνατε διακοπές μικροί ή αυτές που θα κάνεις μπάνιο σε λίγες εβδομάδες εδώ

1. ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

kastelorizo3

 

 

2.  ΣΥΜΗ

simi1

 

 

simi5

 

 

3. ΡΟΔΟΣ

rodos9

 

rodos11

 

 

 

Μπορείτε να δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS