ΑρχικήrapidalertEaseUS Data Recovery Wizard Pro: Ανάκτηση δεδομένων σε τρία απλά βήματα!

EaseUS Data Recovery Wizard Pro: Ανάκτηση δεδομένων σε τρία απλά βήματα!

To EaseUS Data Recovery Wizard Professional είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία ανάκτησης δεδομένων, που σας παρέχει τη δυνατότητα να επαναφέρετε διαγραμμένα αρχεία άμεσα, εύκολα και χωρίς κόπο. Το ισχυρό αυτό λογισμιμό αναλαμβάνει να σας βγάλει από την επώδυνη θέση της απώλειας σημαντικών αρχείων, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανάκτησης αρχείων που κυκλοφορούν στην αγορά.

easeus Data Recovery Wizard

To EaseUS Data Recovery Wizard Professional 8.8 είναι ένα αξιόπιστο και ασφαλές λογισμικό ανάκτησης δεδομένων, που σας επιτρέπει να επαναφέρετε, εύκολα και γρήγορα, χαμένα αρχεία και δεδομένα, από desktops, laptops, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (SD cards, memory cards, USB drives, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους κ.α.), συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι ανάλογες και καλύτερες από τις περισσότερες εμπορικές εναλλακτικές λύσεις του είδους.

Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάκτηση δεδομένων από διαγραμμένα ή μη προσβάσιμα partitions σκληρών δίσκων, όπως και για επαναφορά αρχείων που έχουν χαθεί λόγω διαγραφής, format, προβλημάτων λογισμικού, επιθέσεις από ιούς, ή άλλες άγνωστες αιτίες.

 

Επανακτήστε τα δεδομένα σας σε τρία απλά βήματα

Μόλις τρία απλά βήματα αρκούν για να ανακτήσετε χαμένες εικόνες, βίντεο, έγγραφα, αρχεία, φακέλους, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α. Απλά τρέχετε το πρόγραμμα, σκανάρετε την επιθυμητή συσκευή, και επανακτάτε τα δεδομένα σας!

Ease US Data Recovery Wizard Professional 8.8

 

Ανακτήστε χαμένα αρχεία εύκολα και γρήγορα

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στην συσκεύη σας! Με την εκκίνηση του προγράμματος εκτελείται αυτόματα η λειτουργία “quick scan”, η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε το σκληρό σας δίσκο ή την επιθυμητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων, προκειμένου να εντοπίσετε χαμένα αρχεία, σε μόλις 1 λεπτό. Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε τα αρχεία που αναζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “deep scan”, για να σαρώστε αναλυτικότερα το σκληρό δίσκο (ή την επιθυμητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων) sector προς sector, για τον εντοπισμό χαμένων ή κρυφών αρχείων.

[alert variation=”alert-info”] Η λειτουργία της γρήγορης σάρωσης (quick scan) είναι ιδανική για τον εντοπισμό αρχείων που έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή και τον κάδο Ανακύκλωσης. Η λειτουργία της βαθιάς σάρωσης (deep scan) είναι κατάλληλη για τον εντοπισμό απρόσιτων δεδομένων, κρυφών αρχείων, ή δεδομένων που έχουν χαθεί λόγω format.[/alert]

 

Δυνατότητα προεπισκόποησης (Preview) πριν από την ανάκτηση των δεδομένων

To πρόγραμμα σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα αρχεία που χρειάζεστε και να τα δείτε σε προεπισκόπιση (preview) προτού αποφασίσετε να τα επανακτήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τις εικόνες σε μικρογραφία και να ελέγξετε τις λεπτομέρειες και την ποιότητά τους.

 

Ακριβή αποτελέσματα – δυνατότητα για φιλτράρισμα των δεδομένων

Για ακριβέστερα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να προσδιορίσετε τον τύπο των αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε. Το EaseUS Data Recovery Wizard παρέχει υποστήριξη για ανάκτηση όλων των τύπων δεδομένων, όπως αρχεία video, audio, εικόνες, email, έγγραφα, φακέλους, κ.α.

recovery_wizard_preview
Eπιπλέον για να ανακαλύψετε τα αρχεία σας γρηγορότερα, εξοικονομώντας χρόνο, μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με βάση το όνομα, την ημερομηνία ή τον τύπο των αρχείων.

 

Ασφάλεια και ευκολία στην χρήση

Το πρόγραμμα είναι 100% ασφαλές και δεν θα προκαλέσει ποτέ βλάβη στη συσκευή σας, ή θα κάνει overwrite τα δεδομένα σας. Επιπλέον το απλό και εύκολο στην χρήση interface του λογισμικού, σας επιτρέπει να ανακτήσετε όλα τα χαμένα δεδομένα με ευκολία, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ανάκτησης δεδομένων.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος από εδώ, εξερευνώντας τις δυνατότητες που προσφέρει.

variation=”btn-warning” http://www.easeus.com/datarecoverywizard/buynow.htm” block=”btn-block”] Aποκτήστε το τώρα στην προνομιακή τιμή των $69.95

Σχετικά με την EaseUS

Η εταιρεία EaseUS  ιδρύθηκε το 2004. Με ύψιστη υπευθυνότητα, έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της αναφορικά με την εξειδικευμένη προστασία των δεδομένων τους Η ανάπτυξη της εταιρείας δεν σταματά ποτέ, με τις εφαρμογές της να έχουν επιλύσει προβλήματα σε εταιρείες και οργανισμούς σε 180 χώρες. Ως ένας αναγνωρισμένος διεθνής πάροχος λογισμικού η EaseUS υιοθετεί ότι πιο τεχνολογικά σύγχρονο στις λύσεις της σχετικά με ανάκτηση δεδομένων, αποθήκευση δεδομένων αλλά και διαχείρισης λύσεων αποθήκευσης. Αυτό που διακρίνει την EaseUS ,είναι η δυνατότητά τους να επιλύουν προβλήματα με τον πλέον απλό τρόπο για τον τελικό χρήστη ενώ το λογισμικό τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις υπολογιστικές πλατφόρμες

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS