ΑρχικήsecurityΕπιβεβαίωση για το patch KB3038314 από υπάλληλο της Microsoft

Επιβεβαίωση για το patch KB3038314 από υπάλληλο της Microsoft

Microsoft

Όπως αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες, το patch KB3038314, το οποίο είναι μέσα στις ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Microsoft στη τελευταία Patch Tuesday, αδυνατεί να κάνει εγκατάσταση σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών, το οποίο δημιουργεί προβλήματα ειδικά σε εκείνους διακόπτουν τη ροή της εργασίας τους εξαιτίας προβλημάτων ασφαλείας.

Ενώ η εταιρεία μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου patch, developer από το Redmond ανακοίνωσε στο Microsoft Community forum, ότι και ο προσωπικός του υπολογιστής αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και ότι το fix είναι ήδη στην ανάπτυξη του.

Ο David Goe, ο οποίος σύμφωνα με το label του στο Community, εργάζεται για τη Microsοft, αναφέρει ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να έχει προκύψει από την άμεση αναβάθμιση του Internet Explorer 8 σε Internet Explorer 11, αφού οι περισσότεροι υπολογιστές χρειάζονται μια σταδιακή αναβάθμιση από τη μία έκδοση στην άλλη. Να σημειωθεί ότι αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει όλες οι σχετικές αναβαθμίσεις σε κάποιον υπολογιστή από το 2009 και μετά.

Αν και το θέμα με το patch KB3038314 φαίνεται να υφίσταται σε μεγάλο αριθμό χρηστών, δεν υπάρχει ακόμη καμιά επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου patch, με τη Microsοft να εξακολουθεί να ερευνά το πρόβλημα και να προσπαθούν να εντοπίσουν που οφείλεται.

Σε όσους χρήστες δε μπορούν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση KB3038314, συστήνεται να τη κρύψουν και να περιμένουν έως ότου η Microsοft, κυκλοφορήσει το patch. Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αφού είναι σχεδόν απίθανο, όπως αναφέρεται και στο Community, για την εταιρεία να περιμένει τη Patch Tuesday του ερχόμενου μήνα για να διορθώσει το πρόβλημα αυτό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS