ΑρχικήinetTrekrecord: Το Ελληνικό travel app που σαρώνει

Trekrecord: Το Ελληνικό travel app που σαρώνει

Ίσως το κορυφαίο ταξιδιωτικό application γι’ αυτούς που αγαπάνε τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, να ανακαλύπτουν ομορφιές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, είναι το Trekrecord. Είναι η απαραίτητη εφαρμογή  για όσους επιθυμούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες με άλλους που έχουν το ίδιο πάθος – τα ταξίδια!

Trekrecord: Το Ελληνικό app που σαρώνει

Πώς λειτουργεί το Τreκrecοrd

Στο Τreκrecοrd, βάζεις τις χώρες που έχεις πάει, μπορείς να κάνεις σύγκριση με φίλους για τα ταξίδια σου, να ανεβάζεις φωτογραφίες (trekphotos) και να μοιράζεσαι πληροφορίες (treknotes) για εστιατόρια, bar, clubs, hotels, παραλίες, μουσεία κ.λπ. από τα ταξίδια σου. Το app λειτουργεί και σαν προσωπικό ημερολόγιο ταξιδιών με τις αναμνήσεις που θες να κρατήσεις μόνο για σένα, αλλά κυρίως προσφέρεται για όσους θέλουν να μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες με φίλους τους ή άλλους ταξιδευτές!

Χρήσιμες οδηγίες από ταξιδιώτες που έχουν τα ίδια γούστα με εσάς

Στόχος μας είναι μέσα από το app, να δημιουργήσουμε μια μεγάλη κοινότητα ταξιδευτών – trekkers, ανθρώπων που αγαπάνε το ταξίδι, που θέλουν να κρατούν ζωντανές χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες και εμπειρίες και να μπορούν εάν επιθυμούν να τις μοιραστούν με φίλους. Επίσης μέσα από το app, κάποιος που επιθυμεί να ταξιδέψει και να οργανώσει το ταξίδι του σε μία χώρα, μπορεί να δει τι έχουν κάνει και προτείνει φίλοι του, που γνωρίζει τα γούστα τους, που έχουν ήδη επισκεφτεί τον προορισμό αυτό.

Άλλωστε σημασία τόσο δεν έχει αν πχ δυο χιλιάδες άγνωστοι λένε αν μία χώρα, ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, ή μία τοποθεσία πχ είναι ωραία και έχει ενδιαφέρον, αλλά αν έστω και ένας φίλος ή φίλη σου που έχετε τα ίδια γούστα, σου δίνει την κατάλληλη πληροφορία ώστε να ακολουθήσεις τη συμβουλή του όταν επισκεφτείς το μέρος που έχει ταξιδέψει!

trekrecord_680x600_3

 

Οι δημιουργοί του Τreκrecοrd

Η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί του νέου αυτού application που έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους trekkers – που βάζουν τα ταξίδια τους, τις χώρες που έχουν επισκεφθεί, ανεβάζουν πανέμορφες φωτογραφίες από παλαιότερα και πρόσφατα ταξίδια τους αλλά και σχόλια (treknotes) για μέρη που επισκέφτηκαν!

Στη διεύθυνση http://trekrecord.com/ περιληπτικά περιγράφεται τι είναι το Τreκrecοrd app και μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει το app, είτε από το apple store είτε από google play.

 

Πηγή: defencenet.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS