ΑρχικήinetΠως θα είναι το νέο iphone; (όλες οι πιθανές προδιαγραφές)

Πως θα είναι το νέο iphone; (όλες οι πιθανές προδιαγραφές)

Όσοι είναι υπομονετικοί μπορούν να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες τους τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε όμως η φημολογία είναι οργιαστική και έχει ήδη ξεκινήσει για το τι πρόκειται να συμβεί στα χέρια σου μετά το iPhone 6 και 6 Plus.
Αυτές είναι όλες οι πιθανές προδιαγραφές όπως τις συγκέντρωσε το Business Ιnsider

Το νέο iPhone θα... (όλες οι πιθανές προδιαγραφές)
1. Μάλλον θα λέγεται iPhone 7

Αυτό ισχυρίζεται ο Ming Chi-Kuo από το σχετικά ενημερωμένο και καθόλου ό,τι νά ναι στις πληροφορίες του KGI Securities. Μήπως η ονομασία που δεν είναι iPhone 6S αλλά ένα ολόκληρο νούμερο aka γενιά μετά μας προετοιμάζει για επικές διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα; Μάλλον ΝΑΙ!

2. Το μέγεθος ξανά μετράει

Πάντα σύμφωνα με το memo που έγραψε ο φίλος από την Ασία, το iPhone 7 θα βγει στην αγορά σε δύο μεγέθη με οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών

3. Θα υπάρχει και τρίτο;

Σύμφωνα με το Digitimes από την Ταιβάν που επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω, η Apple εξετάζει την κυκλοφορία τρίτου μοντέλου iPhone7 με «μικρότερη» οθόνη, στις 4 ίντσες. Πως αυτό θα συμβεί, σε ποια γραμμή παραγωγής κλπ δεν το γνωρίζουμε, ούτε και το Digitimes που συχνά λέει μπαρούφες, επίσης. Ωστόσο μπορεί.

4. Θα είναι ΚΑΙ ροζ

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της “Wall Street Journal” το οποίο και ισχυρίζεται ότι τα αγόρια και τα κορίτσια στο Κουπερτίνο έχουν βαρεθεί την ίδια χρωματική παλέτα τόσα χρόνια στο ίδιο προιόν και αποφάσισαν να πειραματιστούν. Γιατί ροζ; Γιατί ο Τιμ Κουκ είναι της ροζ επανάστασης. Για αυτό και γιατί εαν βγει iPhone7 σε ροζ κάθε θνητή πριγκίπισσα της Ντίσνει θα θέλει να το κρατάει τραγουδώντας Let It Go. Απλά πράματα, κατανοητά.

10712938_882524845093490_66340865019372989_n
5. Η κάμερα θα είναι η καλύτερη κάμερα που θα έχει δει ποτέ η Kim Kardashian

O blogger John Gruber “άκουσε” ότι η κάμερα του iPhone 7 θα είναι η πιο βελτιωμένη κάμερα που έχει χρησιμοποιήσει η Apple από τότε που ο Θεός είπε “Και Εγένετο Φως” και η Kim πόζαρε με φλας. Τη φήμη αυτή έρχεται να υποστηρίξη και η πρόσφατη εξαγορά από την Apple της ισραηλινής εταιρείας LinX έναντι 20 εκατ. δολαρίων ισχυρίζεται η Wall Street Journal ενώ το Macquarie Research επιβεβαιώνει ότι η τεχνολογία της LinX μπορεί να φέρει μεγάλη πρόοδο σε φωτογραφίες με συνθήκες χαμηλού φωτισμού, να κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά, να μειώσει το “θόρυβο” στην εικόνα (για να ξέρεις, θόρυβος είναι ουσιαστικά εκείνα τα ασπράκια που βλέπετε κυρίως στα σκοτεινά σημεία μιας φωτογραφίας) και γενικά να κάνει την Kardashian καλύτερη από το photoshop το ίδιο.

5. Δεν θα είναι μία, αλλά ΔΥΟ

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η νέα κάμερα του iPhone7 θα μπορεί να χαρίζει οπτικά εφέ στο βάθος πεδίου της εικόνας ενώ η συσκευή θα έχει εμπρόσθια κάμερα για ιδανικά selfie και ακόμη μια στο πίσω μέρος της για απίθανες φωτογραφίες που δεν εκτιμούν η Kim Kardashian και η φάρα της. Ξέρεις, φωτογραφίες τοπίων, κανονικότητα το λέμε. Αυτό.

7. Θα ανταποκρίνεται όταν το αγγίζεις

Σύμφωνα με τον Ming Chi-Kuo το νέο smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία οθόνης αφής σαν το Force Touch που είδαμε στα τελευταία προιόντα της Apple, δηλαδή στο trackpad του νέου MacBook αλλά και στο Apple Watch. Ωστόσο ο Ming δεν μπορεί να μας πει ακριβώς τι θα το λόγο γιατί. Χμ.

8. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο πιο ισχυρός που είδες ποτέ

Σε προιόν της Apple, βέβαια. Σε αυτό το σενάριο μας οδηγεί δημοσίευμα του Bloomberg που λέει ότι πάρα τον πόλεμο μεταξύ τους, η Apple επέλεξε τη Samsung έναντι της εταιρείας Semiconductor για να τις προμηθεύει τα chips της επόμενης γενιάς κινητής τηλεφωνίας.

download

9. Το λειτουργικό θα είναι ό,τι πιο νέο έχει δει να λειτουργεί ποτέ

Κλασικά εικονογραφημένα. Η εταιρεία έτσι και αλλιώς μας έχει συνηθίσει να αναβαθμίζει το λογισμικό της κάθε φορά που βγάζει μια νέα φάρα από smartphones. Οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τον Ιούνιο όταν στο «Worldwide Developer Conference» της Apple θα μας πουν τι σημαίνει iOS9 και εαν θα πρέπει να τσιρίξουμε από ενθουσιασμό ή όχι ακόμη.

10. Το iPhone7 θα έχει προεγκατεστημένη υπηρεσία streaming

Σιγά μη δεν. Με τα έσοδα στο streaming να αυξάνονται και τις ψηφιακές λήψεις – άλμπουμ ή singles που αγοράζονται από online καταστήματα όπως το iTunes να μειώνονται, η Apple προφανώς και θα εκβιάσει τους χρήστες της στη δική της υπηρεσία streaming Beats Music την οποία για κάποιο λόγο εξαγόρασε ένα χρόνο πριν έναντι 3 δισ. δολαρίων και κάτι ψιλά. Οι φήμες που θα επιβεβαιωθούν στο συνέδριο του Ιουνίου λένε ότι η συνδρομή θα έχει μηνιαίο κόστος $7.99, θα κάνει ό,τι και το Spotify ενώ θα έχει την έγκριση και της Taylor Swift αλλά και των Florence and the Machine που (η Apple θέλει να) θα βγάζουν αποκλειστικές κυκλοφορίες στην πλατφόρμα του Τιμ Κουκ και των φίλων του.

To Μashable έχει πολύ κόσμο στο εργατικό του δυναμικό oπότε αποφάσισε να οραματιστεί πως ΜΠΟΡΕΙ να είναι το επόμενο iPhone. Λες;

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS