ΑρχικήsecurityHackers στη σελίδα του Prince στο Facebook

Hackers στη σελίδα του Prince στο Facebook

prince

Η σελίδα του Prince στο Facebook, έκανε μια μίνι επαν-εμφάνιση το Σάββατο, προτού ανακοινωθεί πως την έχουν χακάρει. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία εδώ και σαράντα περίπου χρόνια απέφευγε συνειδητά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια περίοδο όπου το να βρίσκεται ο καλλιτέχνης κοντά στο κοινό του είχε γίνει σκοπός για τους περισσότερους καλλιτέχνες, ο συγκεκριμένος επέλεγε να μένει αποστασιοποιημένος από την «φασαρία» των κοινωνικών δικτύων, μέχρι που τον Οκτώβριο του 2014 υπέκυψε στην απαιτητική μόδα και άνοιξε σελίδα στο Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο απ’ ότι φάνηκε δεν τράβηξε το ενδιαφέρον του και τόσο, αφού εκεί διεξήγαγε ένα διάλογο ερωταπαντήσεων Q&A για το κοινό αλλά πρόλαβε να απαντήσει σε μια μόλις ερώτηση προτού κλείσει τη σελίδα του τον Νοέμβριο τ.ου ίδιου χρόνου.

facebook-prince-hack

Έχει κλείσει επίσης τον λογαριασμό του στο Twitter και κατεβάζει τα μουσικά του videos απ’ τον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube. Η σελίδα ενεργοποιήθηκε και πάλι με μερικές υποσχέσεις για νέα μουσική, αλλά στην συνέχεια άρχισαν τα αποδοκιμαστικά μηνύματα, όπως το παραπάνω, καθώς και κάποια άλλα που φαίνονταν κάπως χιουμοριστικά όπως αυτό:

[blockquote]“Bring omelets to my next show, free entry.”[/blockquote]
Που ζητάει ομελέτες απ’ τους fans και τους υπόσχεται δωρεάν εισοδο! Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται δεν βρίσκεται ο ίδιος ο καλλιτέχνης πίσω απ’ αυτά τα μυνήματα, αφού η αύξηση των υβριστικών σχολίων και των παράλογων μηνυμάτων μάλλον αποδεικνύει πως πρόκειται για παραβίαση hacking, οπότε η σελίδα κατέβηκε και πάλι προσωρινά λίγο πριν τις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι γραφτό να λειτουργήσει η σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook, προς μεγάλη απογοήτευση των φαν του παγκοσμίως…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS