ΑρχικήUpdatesΠροβλήματα αναβάθμισης στο Windows 10 Phones Technical Preview

Προβλήματα αναβάθμισης στο Windows 10 Phones Technical Preview

Windows 10

Η τελευταία έκδοση των Windows 10 for Phones Technical Preview, κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες για τους χρήστες, ώστε να πάρουν μια γεύση των νέων αλλαγών που θα γίνουν με τη πλήρη έκδοση, αλλά ήδη είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι αναφέρουν ότι έχουν προβλήματα από τώρα.

Χρήστες από το project Windows Insiders, αναφέρουν το error 80073cf6, κατά τη προσπάθεια τους να κάνουν αναβάθμιση των εγκατεστημένων εφαρμογών μέσα από το επίσημο store της εταιρείας, με μερικές μόνο να μπορούν να γίνουν download σωστά.

Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζουν κυρίως οι χρήστες με εγκατεστημένη την έκδοση 10052 του Windows 10 Technical Preview, οι οποίοι δε μπορούν να κάνουν λήψη ενημερώσεων για τις εφαρμογές τους.

Στο σχετικό thread του Windows Insiders, υπάρχουν αναφορές από χρήστες οι οποίοι δε μπορούν να αναβαθμίσουν εφαρμογές όπως το Music, το Foursquare και το Facebook και που έχουν εγκαταστήσει την έκδοση 10052 του Windows 10 Preview.

Η εταιρεία έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και έχει ανακοινώσει ότι βρίσκεται στη κατασκευή κατάλληλου fix, ώστε να διορθωθεί, στην επόμενη έκδοση του Preview, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας δε θα αργήσει να κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε όμως αυτό που προτείνει στους χρήστες είναι να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούν σύνδεση WiFi όταν κάνουν λήψη της ενημέρωσης για τις εφαρμογές τους και επίσης να προσέχουν να μην αδρανοποιείται η οθόνη κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Επίσης μια άλλη λύση για να αποφευχθεί το error 80073c6, είναι να ακυρωθεί το update μόλις ξεκινήσει, να απεγκατασταθεί πλήρως η εφαρμογή από τη συσκευή και να γίνει νέα λήψη και clean install απευθείας από το Store της Microsoft. Το μόνο άσχημο είναι ότι αυτό δε μπορεί να γίνει σε bloatware όπως το Music, οπότε αυτοί που θέλουν να κάνουν το update, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει το fix.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS