ΑρχικήinetΤο Google Now για Android υποστηρίζει 70 apps τρίτων

Το Google Now για Android υποστηρίζει 70 apps τρίτων

Το Google Now  υποστηρίζει 70 apps τρίτων

Το Google Now για τις Android συσκευές επεκτείνει τις δυνατότητες που προσφέρουν οι καρτέλες του, με την προσθήκη 70 εφαρμογών τρίτων.

Το Google Now για Android υποστηρίζει 70 apps τρίτων

Στην πρώτη ανανέωσή του το Gοοgle Nοw απέκτησε την υποστήριξη για 40 εφαρμογές, ενώ πλέον ο αριθμός αυτός έχει ανέβει στις 70 εφαρμογές. Ανάμεσα στις διαθέσιμες καρτέλες βρίσκονται ηχηρά ονόματα από γνωστές και δημοφιλείς web υπηρεσίες, όπως είναι το Spotify, το Shazam, το Ebay. Με αυτή την ανανέωση, το Google Now αποκτά ουσιαστικά τη δυνατότητα συνεργασίας με περισσότερες από 100 εφαρμογές, μέσα από το interface του.

Με το ανανεωμένο Google Now για τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Android, ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει μια σειρά από ενέργειες απευθείας από εκεί, όπως είναι να ακούσει μουσική, να κάνει μία κράτηση, να ενημερωθεί, να ανακαλύψει κάτι στο Διαδίκτυο και άλλα πολλά, ανάλογα με την καρτέλα που επιλέγει να χρησιμοποιήσει. Aξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές τρίτων με τις οποίες συνεργάζεται το Google Now αφορούν σε πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες και web sites.

Σύμφωνα με το Venture Beat, στο επερχόμενο Google I/O 2015, αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω προσθήκες στο Google Now, το οποίο φαίνεται να απασχολεί τον κολοσσό του Internet, ειδικά όσον αφορά στον εμπλουτισμό των δυνατοτήτων ενός Android smartphone.

google-now-third-party-min

 

Πηγή: pestaola.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS