ΑρχικήinetΔιαθέσιμη η Git 2.3.7 Maintenance Release

Διαθέσιμη η Git 2.3.7 Maintenance Release

git

Η νέα έκδοση του Git έφτασε για να διορθώσει τρία ζητήματα!

Η ομάδα προγραμματιστών του software ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα για download της έβδομης maintenance έκδοσης για το περίφημο σύστημα ελέγχου ανοιχτού λογισμικού 2.3 που χρησιμοποιείται από χιλιάδες προγραμματιστές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το σημείωμα του νέου release επιδιορθώθηκε ενα θέμα με το completion script στο φακελο “contrib”, που επηρέαζε τη μεταβλητή $χ και έκανε corrupt το global namespace. Επίσης έθιξε ένα θέμα με τον parser που διαχωρίζει τα URL. Μια προηγούμενη ενημέρωση στον parser που διαχωρίζει τα URL, έσπασε μια διεύθυνση ακολουθούμενη από άνω και κάτω τελεία, μια κενή συμβολοσειρά (αντί για port number) π.χ. ssh://example.com:/path/to/repo, σύμφωνα με όσα δηλώνονται στο changelog για την νέα έκδοση 2.3.7.

H εντολή “git push –signed” έλαβε ιδιαίτερη προσοχή στην καινούργια  έκδοση του 2.3 milestone, αφού δεν περιόριζε το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα string που επιλέγεται από τον διακομιστή καθώς και τί μπορεί να περιέχει. Πλέον το μήκος και το αλφάβητο περιορίζονται σε ένα ορθολογικά μικρό χώρο.

Όπως γίνεται με κάθε νέα maintenance  έκδοση του software, η τεκμηρίωση έχει ολοκληρωθεί, τα διάφορα τυπογραφικά διορθώθηκαν και εφαρμόστηκε minor code cleanup. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για download από το διαδίκτυο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS