ΑρχικήinetClarity, πειραματικό πληκτρολόγιο Android από την SwiftKey

Clarity, πειραματικό πληκτρολόγιο Android από την SwiftKey

Clarity-Keyboard

Clarity: Οι κατασκευαστές της SwiftKey της δημοφιλούς εταιρείας πληκτρολογίων για Android, με πληθώρα χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την εμπειρία της  πληκτρολόγησης στα Android, μόλις κυκλοφόρησε το Clarity ένα πληκτρολόγιο beta για Android OS.

Τo Clarity είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές που τρέχουν 4.4 Android και χρησιμοποιούν ως γλώσσα τα Αγγλικά (US), το εν λόγω πληκτρολόγιο παρουσιάζει ένα διαφορετικό τύπο auto- correction στις συσκευές. Η κεντρική ιδέα του νέου αυτού πληκτρολογίου έγκειται στο ότι εξακολουθείς να πληκτρολογείς ενώ η εφαρμογή διορθώνει για ‘σενα χωρίς να χρειάζεται ν’ ανησυχείς εσύ γι’ αυτό.

Αυτό πραγματοποιείται μέσω ελέγχου και διόρθωσης των τελευταίων λέξεων, και όχι μόνο της τελευταίας που πληκτρολογείς.

Προτού ξεκινήσεις πρέπει να ενεργοποιήσεις το Clarity Keyboard στην Android  συσκευή σου. Η εφαρμογή σε καθοδηγεί καθ’ όλη την διαδικασία ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα κατά την διάρκειά της.

Το νέο αυτό πληκτρολόγιο παρέχει δυνατότητες όπως:

  1. Αυτόματη διόρθωση σε λέξεις που έχεις μόλις πληκτρολογήσει.
  2. Δυνατότητα undo σ’ αυτό το auto-correction πατώντας απλώς backspace.
  3. Γρήγορη μετάβαση από το shift για κεφαλαία.
  4. Γρήγορη μετάβαση μέσω του πλήκτρου των συμβόλων για να γράφετε με σύμβολα.

Η εφαρμογή λανσάρει μια σελίδα για να τεστάρεις την λειτουργικότητα του keyboard αλλά και για να την συνηθίσεις. Δεδομένου του ότι αποτελεί το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο στα Android μετά την εγκατάσταση του, η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη στην πλειονότητα των εφαρμογών που τρέχουν στην συσκευή σας.

Το feature undo της αυτόματης διόρθωσης auto-correct, είναι πραγματικά χρήσιμο και λύνει τα περισσότερα προβλήματα τύπου «πάλι έκανε λάθος ο κορρέκτορας» που συνηθίζει ν’ αλλάζει τις σωστές λέξεις με κάτι άλλο και μπορεί να οδηγήσει σε…αμήχανες καταστάσεις ή ασυνεννοησία. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της επέκτασης, το Clarity μαθαίνει slag, ψευδώνυμα, και φράσεις όσο εσείς το χρησιμοποιείται.

Τέλος, προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην αυτόματη διόρθωση της συσκευής. Μπορεί να μην είναι πιο γρήγορο σε σχέση με άλλα apps, αλλά επεμβαίνει λιγότερο και σας δίνει την επιλογή να κάνετε undo στις λάθος αυτόματες διορθώσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS