ΑρχικήinetΕξαφανίστε το Charms menu των Windows 8 !

Εξαφανίστε το Charms menu των Windows 8 !

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός υπολογιστή µε Windows 8.1 είναι το Charms menu, το οποίο µπορεί να αλλάζει την εµπειρία χρήσης των Windows όπως την είχαµε συνηθίσει µέχρι σήµερα, αλλά δεν έχει συγκεντρώσει και πολλές καλές κριτικές από τους χρήστες του λειτουργικού συστήµατος. Μάλιστα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος των χρηστών Windows 8.1 θεωρεί τα Charms µία περιττή προσθήκη στο λειτουργικό, που καλό θα ήταν να µπορεί να την απενεργοποιεί κανείς.

Εξαφανίστε το Charms menu των Windows 8 !

Υπάρχει τρόπος κι αυτός λέγεται Winaero Charms Bar Killer. Πρόκειται για ένα µικρό σε όγκο, δωρεάν πρόγραµµα που θα κατεβάσετε από το winaero.com. Μόλις επισκεφθείτε το site, πηγαίνετε στην καρτέλα downloads και µπείτε στη σελίδα από όπου θα το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, αυστηρά και µόνο για τηνπροσωπική σας χρήση.

Tο µικρό αρχείο εγκατάστασης θα κατέβει άµεσα και η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί εξίσου γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβληµα για τον υπολογιστή σας, καθώς το εν λόγω πρόγραµµα δεν κουβαλά µαζί του κανενός είδους κακόβουλο λογισµικό και είναι απόλυτα ασφαλές για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Εξαφανίστε το Charms menu των Windows 8 !Το πρόγραµµα, µόλις εγκατασταθεί, θα δηµιουργήσει ένα δικό του πράσινο εικονίδιο στο System Tray, επάνω στο οποίο µπορείτε να κάνετε δεξί κλικ, να επιλέξετε το Kill Charms Bar και να ελέγξετε απλώς εάν είναι επιλεγµένο. Εκεί είναι καλό να κάνετε κλικ και πάνω στην επιλογή Run at startup, προκειµένου να απαλλαγείτε µία και καλή από τα Charms σε κάθε έναρξη λειτουργίας τού υπολογιστή σας. Έπειτα από αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιµοποιείτε τα Windows 8.1, χωρίς όµως την ενοχλητική παρουσία των Charms.

 

Πλέον, όταν θα πηγαίνετε το ποντίκι στη δεξιά πλευρά της οθόνηςτου ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, δεν θα εµφανίζεται το Charms menu bar, όπως είχατε συνηθίσει. Εάν θέλετε να επανέλθει, θα πρέπει να τερµατίσετε το Winaero Charms menu Bar Killer.

 

Πηγή: gr.pcmag.com/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS