ΑρχικήinetΣΟΚ! Αυτοκτόνησε επειδή η μητέρα του του έκοψε το Internet!

ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε επειδή η μητέρα του του έκοψε το Internet!

ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε επειδή η μητέρα του του έκοψε το Internet!

Σοκ είχε προκαλέσει η αυτοκτονία του 18χρονου Paul Bickle, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από μία γέφυρα τον Φεβρουάριο του 2013.

download

Ο Paul βρισκόταν στο δωμάτιό του και έπαιζε ένα παιχνίδι στο ίντερνετ. Έχανε άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον αντίπαλο σε σημείο που η μητέρα του ανησύχησε και πήγε να δει τι συμβαίνει. Όταν κατάλαβε ότι ο γιος της ήταν έξαλλος λόγω του παιχνιδιού, του ζήτησε να ησυχάσει αλλά δεν άκουγε τίποτα και έτσι αναγκάστηκε να του κλείσει την σύνδεση στο internet μήπως και ηρεμήσει. Τότε, όταν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του τρέχοντας και βούτηξε από την γέφυρα.

Δύο χρόνια μετά η μητέρα του Paul, Donna ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν το παιδί της στην αυτοκτονία. Όπως δήλωσε στην Birmingham Mail, την ημέρα που έφυγε το παιδί της δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Ο γιος της από την αρχή της εφηβείας του πολεμούσε με τους δαίμονές του. Η κατάθλιψη είχε κυριέψει τη ζωή του και δεν τον άφηνε να ζήσει μία φυσιολογική ζωή σαν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

Ο Paul αρχικά πάλεψε την κατάθλιψη αλλά στη συνέχεια κλείστηκε στο εαυτό του με μόνη του ασχολία τα παιχνίδια και το ιντερνετ.

Η Donna τονίζει ότι αν και άρχισε να καταλάβει την διαφορετική συμπεριφορά του παιδιού της, στα 16 του χρόνια επισκέφτηκαν ειδικό γιατρό για να τον βοηθήσει αλλά δεν του έδωσε την απαραίτητη προσοχή και η κατάσταση επιδεινώθηκε με τα χρόνια με αποκορύφωμα το τέλος του.

Έτσι, η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική ιστορία του παιδιού της με την ελπίδα να βοηθήσει τους γονείς που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε επειδή η μάνα του του έκοψε το Internet!

Πηγή:  defencenet.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS