ΑρχικήinetΒάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη γι' αυτά τα 10 iPhone apps

Βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη γι’ αυτά τα 10 iPhone apps

expensive-iphone-apps

Βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη γι’ αυτά τα 10 iPhone apps

Το iOS App Store έχει πάνω από 1.200.000 εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν στα iPhone, τα iPad και τους υπολογιστές Mac. Μια μέση εφαρμογή iTunes κοστίζει από 0,99 δολ. έως 4,99 δολ. Για να βεβαιωθούν ότι οι δημιουργοί εφαρμογών δεν θα γεμίσουν το κατάστημα app με εφαρμογές εκατομμυρίων δολαρίων, η Apple έθεσε ένα ανώτατο όριο στην τιμή των εφαρμογών στα 999,99 δολάρια. Φυσικά, οι περισσότερες εφαρμογές δεν κοστίζουν τόσο πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που βρίσκονται πολύ κοντά στα όρια της μέγιστης τιμής.

Η πλειονότητα των πιο ακριβών εφαρμογών είναι εκείνες που δημιουργούνται για μια εξειδικευμένη βιομηχανία. Δημιουργούνται μαζί με διάφορα προγράμματα λογισμικού για διάφορους επαγγελματίες.

 

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

 

Δείτε τις 10 πιο ακριβές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο app Store.

 

10. iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal – 399.99 δολ.

iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal iPhone apps

Περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο κτηνίατρος για να διαγνώσει τις ασθένειες του κατοικιδίου σας. Μεταφέρει όλο το υλικό των βιβλίων του στο iPad.

 

9. The Alchemist SMS – 449.99 δολ.

The Alchemist SMS iPhone apps

Είναι ένα εργαλείο (Scrap Management System) για τους επαγγελματίες της ανακύκλωσης μετάλλων. Χρησιμοποιώντας το, πετυχαίνουν μείωση του κόστους και βελτίωση της διαχείρισης των υλικών.

 

8. DDS GP Yes! – 499.99 δολ.

DDS GP Yes! iPhone apps

Απευθύνεται σε οδοντιάτρους και απεικονίζει με λεπτομέρειες και γραφικές παραστάσεις όλες τις οδοντιατρικές εργασίες ώστε αυτές να παρουσιαστούν στον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πόνος, πάντως, δεν μειώνεται.

 

7. QSFFStats – 999.99 δολ.

στατσ - Copy iPhone apps

Εφαρμογή για την παρακολούθηση και την καταγραφή των αγώνων, των σκορ και των στατιστικών του Flag Football, μιας πιο «ήπιας» εκδοχής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου χωρίς κράνη και προστατευτικά, το οποίο παίζεται συνήθως από εφήβους.

 

6. BarMax CA – 999.99 δολ.

BarMax CA

Δημιούργημα αποφοίτων της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, είναι το καλύτερο ψηφιακό βοήθημα για τους νέους δικηγόρους που θέλουν να πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στις ΗΠΑ. Η εφαρμογή υποστηρίζει πως το 73% των χρηστών της επιτυγχάνει στις εξετάσεις (το γενικό pass rate είναι 51%).

 

5. MobiGage NDI – 999.99 δολ.

MobiGage NDI –

Εργαλείο για μηχανικούς που θέλουν να μετρήσουν και να ελέγξουν εξαρτήματα και κατασκευές. Αντικαθιστά όλα τα εργαλεία μέτρησης και αυτοματοποιεί χρονοβόρους ελέγχους.

 

4. Alpha-Trader – 999.99 δολ.

Alpha-Trader

Όλα θα έκανε ο χρηματιστής σας και ακόμα περισσότερα. Υποστηρίζει πως πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο του επενδυτή. Με real time τιμές χρηματιστηρίων, παραγώγων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων από όλο τον κόσμο, με παρακολούθηση του portfolio, ενδείξεις ρίσκου, price alerts κ.λπ.

 

3. Agro – 999.99 δολ.

Agro

Οι αγρονόμοι στις ΗΠΑ είναι υπεύθυνοι, μεταξύ άλλων, για την τήρηση των διατάξεων, την παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την έκδοση των σχετικών πιστοποιητικών. Η εφαρμογή τους επιτρέπει να καταγράφουν σε αρχείο τα στοιχεία των πελατών τους, να διενεργούν ελέγχους και να προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

 

2. CyberTuner – 999.99 δολ.

CyberTuner

Εργαλείο για επαγγελματίες μουσικούς για το κούρδισμα του πιάνου που διαφημίζεται ως το ακριβέστερο και απλούστερο στη χρήση. Στο ευρωπαϊκό App Store δεν έχει ούτε ένα review, στο αμερικανικό έχει πέντε αστέρια.

 

1. VIP Black – 999.99 δολ.

VIP Black

Διαφημίζεται ως «Η εφαρμογή του εκατομμυριούχου», πιθανότατα εξαιτίας της τσουχτερής τιμής του. Μετά το download ο χρήστης πρέπει να εγγραφεί και επίσημα στην υπηρεσία iVIP η οποία παρέχει exclusive υπηρεσίες σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (από ξενοδοχεία μέχρι ιδιωτικά αεροσκάφη) καθώς και υψηλού επιπέδου concierge. Η εγγραφή πρέπει να περιλαμβάνει αποδείξεις πως το υποψήφιο μέλος έχει περιουσία ή εισόδημα άνω του 1 εκατ. δολαρίων

 

Πηγή: newmoney.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS