ΑρχικήinetΗ Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ

Η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ

Η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ : Οθόνες θα προβάλλουν πληροφορίες σχετικά με την κίνηση των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας πρόσβαση σε διαδραστικούς χάρτες, καθώς η ενσωμάτωση κάμερας και συστήματος αμφίδρομης επικοινωνίας θα εξασφαλίζει άμεση επαφή με υπηρεσίες παροχής βοήθειας

Η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ

Στο παγκόσμιο συνέδριο και έκθεση UITP -τη μεγαλύτερη εκδήλωση δημόσιων μεταφορών παγκοσμίως, η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα συνδεδεμένης στάσης λεωφορείου που ενσωματώνει 3G, LTE ή Wi-Fi small cell τεχνολογίες.

Η υποδομή small cell της συνδεδεμένης στάσης λεωφορείου, θα προσφέρει στις εταιρείες δημοσίων μεταφορών ένα επιπλέον έσοδο, καθώς μπορεί να εκμισθωθεί σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για την καλύτερη κάλυψη των δικτύων τους.

Εκτός από τη συμβατική χρήση για την παροχή υπηρεσιών ευρυζωνικότητας, η συνδεδεμένη στάση λεωφορείου θα υποστηρίζει λειτουργίες που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους μετακινούνται.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει οθόνες που προβάλλουν πληροφορίες σχετικά με την κίνηση των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο και οθόνες αφής που παρέχουν πρόσβαση σε διαδραστικούς χάρτες, τοπικές ειδήσεις, τουριστικές πληροφορίες και διαφημίσεις.

Επιπλέον, μία κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ένα κουμπί πανικού και μια λειτουργία push-to-talk θα μπορούσαν να ενσωματωθούν ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια και να είναι εύκολο για τα άτομα που μετακινούνται να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή την αστυνομία.

Η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ

Σε πυκνά αστικά περιβάλλοντα όπως είναι τα εμπορικά, επιχειρηματικά, χρηματοοικονομικά και ψυχαγωγικά κέντρα, οι χωρητικότητες των δικτύων δοκιμάζονται συχνά και πολλά από αυτά τα δίκτυα δεν μπορούν να προσφέρουν σταθερά υψηλές ταχύτητες downlink. Η συνδεδεμένη στάση λεωφορείου ελαττώνει αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας ένα ξεχωριστό small cell δίκτυο πρόσβασης, ενσωματωμένο στα δίκτυα μετάδοσης των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Για το αν υπάρχει η πιθανότητα να επιτευχθεί αυτή η ιδέα στην χώρα μας, αλλά και για το πότε θα μπορέσει τελικά να πραγματοποιηθεί δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως….. θα έρθει σύντομα το επόμενο λεωφορείο……

 

Η Ericsson παρουσιάζει την ιδέα των Online στάσεων για τα ΜΜΜ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS