ΑρχικήinetScrib: Καινοτομεί η χώρα μας στις γραφίδες για tablets

Scrib: Καινοτομεί η χώρα μας στις γραφίδες για tablets

scrib tabletΗ ελληνική καινοτόμος εταιρεία G&C λανσάρει το πρώτο της προϊόν στην παγκόσμια αγορά, στις 23 Ιουλίου μέσα από την καμπάνια της Indiegogo. Ο λόγος για το πρωτοποριακό προϊόν που ονομάζεται Scrib, και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε ριζικά.

Το κεντρικό σύνθημα του project είναι «ποτέ ξανά μολύβι και χαρτί» και το νέο προϊόν είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και έρευνας 2 ολόκληρων χρόνων από βραβευμένους σχεδιαστές.

Πρόκειται για γραφίδες οθόνης αφής με δυνατότητα αλλαγής μύτης που προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία στην γραφή και τον σχεδιασμό .

scrib

Το καινοτόμο gadget, μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά αναμένεται να γίνει η βάση για νέες τεχνολογίες, αφού αλλάζει τα ως τώρα δεδομένα στην αγορά stylus παρέχοντας μια λύση σε όσους θεωρούν την γραφή αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Πέρα από την ειδική εφαρμογή, παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα γραφής όπως και στο χαρτί και την μετατροπή σχεδίων και γραπτών σε ηλεκτρονική επεξεγράσιμη μορφή που θα μπορεί να σταλεί π.χ. σε φίλους και συνεργάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Dropbox κτλ.

Ένα άλλο λειτουργικό feature που διαθέτει το καινοτόμο προϊόν είναι η δυνατότητα αναζήτησης μέσα στις χειρόγραφες σημειώσεις, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και σε ένα πληκτρολογημένο κείμενο!

Η εφαρμογή που συνοδεύει τις γραφίδες διατίθεται δωρεάν για Android και iOS, και μετατρέπει το tablet σε σημειωματάριο νέας γενιάς.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS