ΑρχικήinetGoogle Drive--Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στα αρχεία cloud

Google Drive–Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στα αρχεία cloud

Google Drive- -Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στα αρχεία cloud

To GοοgΙe Driνe επιτρέπει πλέον στους χρήστες του την απενεργοποίηση της εκτύπωσης, του downloading και της αντιγραφής των αρχείων που υπάρχουν στο cloud.

Με αυτόν τον τρόπο το GοοgΙe Driνe επιτρέπει τον μεγαλύτερο έλεγχο των χρηστών πάνω στα αρχεία που ανεβάζουν στο cloud, ενώ οι περιορισμοί στις δυνατότητες διαμοιρασμού ενός αρχείου στο Google Drive ισχύουν για όλα τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με το Goo gle Docs, ανεξάρτητα από το είδος και τον όγκο τους.

Οι περιορισμοί δεν ισχύουν για αρχεία που έχετε δημιο υργήσει με άλλες εφαρμογές τοπικά στον υπολογιστή σας.

Για να χρησιμοποιήσει κανείς τις νέες δυνατότητες αρκεί να δει τα Information Rights Management tools στο Google Drive και ειδικότερα το μενού advanced sharing. To GοοgΙe Driνe θα σας ενημε ρώνει για τα αρχεία πάνω στα οποία έχουν τε θεί περιορισμοί διαμοιρασμού τέτοιου τύπου.

Το νέο χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του GοοgΙe Driνe, αλλά σταδιακά θα το αποκτήσουν όλοι όσοι έχουν Google Account.

Ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι περιορισμοί στο αρχείο του GοοgΙe Driνe δεν είναι κατ’ επιλογήν, αλλά ισχύουν καθολικά. Έτσι, ο περιορισμός της εκτύ πωσης ενός αρχείου, σημαίνει ότι δεν μπορεί το αρχείο αυτό να το αντιγράψει κανείς, ή να το κατεβάσει.

Google Drive- -Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στα αρχεία cloud
Google Drive- -Επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στα αρχεία cloud To Goo gle Drive επιτρέπει πλέον στους χρήστες του την απενεργοποίηση της εκτύπωσης, του down loading και της αντιγραφής των αρχείων που υπάρχουν στο cloud.

πηγή: pestaola.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS