ΑρχικήinetAdobe Flash Player 19 Beta: Διαθέσιμη έκδοση για download

Adobe Flash Player 19 Beta: Διαθέσιμη έκδοση για download

AdobeH Adobe κυκλοφορεί την πρώτη έκδοση beta για τον Flash Player 19.

Παρά τις online επικρίσεις που βομβαρδίζουν την Adobe τον τελευταίο καιρό, συνεχίζει να δουλεύει με ταχείς ρυθμούς στον Flash Player, κι έσι σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη beta έκδοση 19, που εισάγει αρκετές βελτιώσεις σε ολες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Το Adobe Flash Player 19.0.0.115 beta διορθώνει πολλά προβλήματα της έκδοσης 18, συμπεριλαμβανομένης της μαύρης οθόνης που εμφανιζόταν όταν άνοιγε ένα δεύτερο .swf, αλλά και διάφορα στοιχεία της διεπαφής με το χρήστη, τα κείμενα και τα βίντεο που εμφανίζονταν σε λάθος μεγέθη στον Internet Explorer.

Ταυτόχρονα, η γνωστή εταιρεία αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με δύο καινούρια API, το insertAt() και το removeAt() για πίνακες.

«Με τον Flash Player και το AIR19, προσθέσαμε δύο καινούρια API για προσθήκη ή αφαίρεση στοιχείων από πίνακες. Έχουν καλύτερη απόδοση από την ήδη υπάρχουσα μέθοδο splice για ένα μεμονωμένο στοιχείο», εξηγεί η εταιρεία.

Αν σας αρέσει το beta testing και θέλετε να κατεβάσετε αυτή την καινούρια έκδοση του Adobe Flash Player, καλό θα είναι να έχετε κατα νού ότι είναι pre-release λογισμικό, και άρα αναμένονται διάφορα προβλήματα κατα τη χρήση του, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή browser.

Από την άλλη, αν δεν έχετε πρόβλημα να βρίσκετε bugs και να στέλνετε αναφορές στην κατασκευάστρια εταιρεία, κατεβάστε τον Flash Player 19 beta και δείτε τι καινούριο έχει να προσφέρει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS