ΑρχικήinetH Νέα Apple TV θα κοστίζει $149 δολάρια

H Νέα Apple TV θα κοστίζει $149 δολάρια

H Νέα Apple TV, που θα κοστίζει $ 149 δολάρια

Η νέα ΑρρΙe TV, θα παρουσιαστεί και επίσημα στην εκδήλωση της Apple για το iPhone 6S την προσεχή Τετάρτη, και η συσκευή θα έχει ένα νέο σχέδιο και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση η νέα ΑρρΙe TV θα κοστίζει $ 149, ενώ το σημερινό μοντέλο της κόστιζε λιανικώς $ 99 όταν ξεκίνησε.

H Νέα Apple TV θα κοστίζει $149 δολάρια
Η νέα ΑρρΙe TV, θα παρουσιαστεί και επίσημα στην εκδήλωση της ΑρρΙe για το iPhone 6S την προσεχή Τετάρτη, και η συσκευή θα έχει ένα νέο σχέδιο και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση η νέα ΑρρΙe TV θα κοστίζει $ 149, ενώ το σημερινό μοντέλο της κόστιζε λιανικώς $ 99 όταν ξεκίνησε.

Θα υπάρχουν προφανώς δύο εκδόσεις της νέας ΑρρΙe TV, η μία με 8GB αποθήκευσης που θα κοστίζει $ 149 και η άλλη με 16GB αποθήκευσης που θα κοστίζει $ 199.

Η νέας γενιάς τηλεόραση της ΑρρΙe έρχεται με ένα ευρύ φάσμα νέων χαρακτηριστικών, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα νέο ΑρρΙe TV λειτουργικό σύστημα το οποίο βασίζεται σε iOS 9, η συσκευή θα περιέχει εφαρμογές και παιχνίδια τα οποία θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη συσκευή .

Η ΑρρΙe θα κυκλοφορήσει επίσης ένα νέο ΑρρΙe TV SDK για τους προγραμματιστές, ώστε να δημιουργήσουν εφαρμογές και παιχνίδια για την πλατφόρμα και θα περιέχει ένα νέο ελεγκτή και Siri.

Το νέο χειριστήριο για το ΑρρΙe TV θα παρουσιάζει έλεγχο της κίνησης, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για gaming, και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για τον έλεγχο της Siri.

Η Siri θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη συσκευή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, καθώς και για τον έλεγχο των λειτουργιών της συσκευής.

Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ΑρρΙe TV της ΑρρΙe , όταν θα επισημοποιηθεί στην εκδήλωση της ΑρρΙe για τα iPhone τον επόμενο μήνα.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS