ΑρχικήinetTο LG G4 Note θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου(;)

Tο LG G4 Note θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου(;)

Η Ημερομηνία κυκλοφορίας για το LG G4 Note  θα μπορούσε να είναι η 10η Οκτωβρίου

Έχουμε ακούσει πολλές και διάφορες φήμες για το νέο LG G 4 Note smartphone αυτή την εβδομάδα και τώρα φαίνεται ότι να έχουμε επιτέλους μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το εν λόγω κινητό.

Tο LG G4 Note θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου(;)
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, το LG G 4 Note θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου, ενώ η LG ανακοίνωσε προηγουμένως ότι θα έχουν μια νέα έκδοση της συσκευής κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Το LG G 4 Note φημολογείται ότι θα χαρακτηρίζεται από ένα παρόμοιο σχεδιασμό με το LG G 4 , ωστόσο η συσκευή λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με μια αφαιρούμενη μπαταρία και επίσης ένα αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα.

 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, το LG G 4 Note θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου, ενώ  η LG ανακοίνωσε  προηγουμένως  ότι θα έχουν μια νέα έκδοση της συσκευής κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το LG G4 Note φημολογείται ότι θα χαρακτηρίζεται από ένα παρόμοιο σχεδιασμό με το LG G 4 , ωστόσο η συσκευή λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με μια αφαιρούμενη μπαταρία και επίσης ένα αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε καθόλου συγκεκριμένες  προδιαγραφές για τη συσκευή, παρόλα αυτά αναμένεται ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το G 4 και θα περιέχει επίσης μια γραφίδα, ενώ  λέγεται ακόμα,  ότι η συσκευή θα διαθέτει και μια αναβαθμισμένη κάμερα σε σχέση με την έκδοση του LG G 4 .

Εάν η 10η του Οκτώβρη ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο LG G 4 Note είναι σωστή, τότε αναμένεται ότι η LG θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση για τη συσκευή κάποια στιγμή αυτό το μήνα.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS