ΑρχικήsecurityH τελευταία έκδοση του Vivaldi Browser υποστηρίζει το Private Browsing

H τελευταία έκδοση του Vivaldi Browser υποστηρίζει το Private Browsing

H τελευταία έκδοση του Vivaldi Browser υποστηρίζει το Private Browsing

Προσθέτοντας το Private Browsing η Vivaldi  μπαίνει στην ελίτ των προγραμμάτων περιήγησης. Οι προγραμματιστές της σχετικά νέας Web Vivaldi Web  browser κάνουν τεράστια πρόοδο με το προϊόν τους, και τώρα έχουν καταφέρει να προσθέσουν και υποστήριξη για ιδιωτική περιήγηση.

H τελευταία έκδοση του Vivaldi Browser υποστηρίζει το Private Browsing

Αυτό το χαρακτηριστικό προστέθηκε στην τελευταία έκδοση Snapshot  1.0.264.3, η οποία παρουσιάστηκε χθες, και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν με ασφάλεια στο Internet, χωρίς να παρακολουθούνται από διάφορους εκδότες διαφημίσεων ή υπηρεσιών.

Η Vivaldi μπορεί να είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες μηχανές αναζήτησης, οπότε για να ξεκινήσει ένα νέο παράθυρο ιδιωτική περιήγηση, κάντε κλικ στο εικονίδιο Vivaldi στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, επιλέξτε Αρχείο και, στη συνέχεια “New private window”.

Αυτό ανοίγει ένα νέο παράθυρο, και θα είστε σε θέση να δείτε ένα νέο εικονίδιο στη γραμμή διευθύνσεων URL σας που μοιάζει με ένα καπέλο και γυαλιά, το παγκόσμιο εικονίδιο για την ανωνυμία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα Snapshot , οι προγραμματιστές  της Vivaldi προτρέπουν τους χρήστες να είναι προσεκτικοί, “Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά το παρόν. Δεδομένου ότι είναι η πρώτη μας εφαρμογή μπορεί να μην είναι χωρίς σφάλματα. Ενημερώστε μας αν βρείτε τρόπους για τη διαρροή δεδομένων. [.. .] Tα Private Windows σε Mac φαίνονται τα ίδια με τα κανονικά windows. ”

Η προβληματική συντόμευση πληκτρολογίου CTRL + Q αφαιρέθηκε

Άλλες σημαντικές αλλαγές έγιναν επίσης στο Web Panel που επιτρέπουν σε δύο ιστοσελίδες να ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο, το οποίο έχει τώρα μικρότερο title bar. Μια επιλογή μενού προστέθηκε επίσης για να επιτρέψει στους χρήστες να αφαιρούν το title bar στο Web Panel, και το πίσω και εμπρός έχουν αντικατασταθεί από ένα εικονίδιο “Home”, το οποίο φέρνει το χρήστη πίσω στο αρχικό Web Panel URL.

Ένα σφάλμα που προκαλούσε τεράστια προβλήματα για τους χρήστες του Linux, επίσης, διορθώθηκε, και αυτή ήταν η συντόμευση του προγράμματος περιήγησης CTRL + Q.

Αυτή η εντολή είναι παγκοσμίως σχεδιασμένη για να κλείνει τις εφαρμογές στις μηχανές GNU / Linux, έτσι ώστε όταν οι χρήστες της Vivaldi ήθελαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Quick Commands panel, που ανοίγει αυτή η συντόμευση στο Vivaldi, έκλειναν ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό έχει αφαιρεθεί στο τελευταίο Snapshot, και οι χρήστες μπορούν τώρα να περιηγούνται σε ό, τι θέλουν, με τη χρήση της  προηγούμενης συντόμευσης πληκτρολογίου της Vivaldi.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο snapshot του προγράμματος περιήγησης Vivaldi από το Softpedia, για Linux, Mac OS X ή τα Microsoft Windows. Μην ξεχνάτε, αυτή είναι μια προέκδοση, δεν είναι κατάλληλο για χρήση στην παραγωγή, έτσι αναμένουμε κάποια ατυχήματα από καιρό σε καιρό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS