ΑρχικήsecurityTo router Ρ6400 της NETGEAR λαμβάνει νέο firmware update

To router Ρ6400 της NETGEAR λαμβάνει νέο firmware update

NETGEAR

Η νέα έκδοση του firmware υλοποιεί το χαρακτηριστικό NETGEAR Downloader

 

H NETGEAR κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο λογισμικού firmware συμβατό με τους ασύρματους δρομολογητές R6400. Η νέα έκδοση 1.0.0.26 του firmware προσθέτει δυνατότητα χρήσης της beta λειτουργίας “Downloader” που παρέχει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Πέρα από αυτό, η νέα έκδοση του firmware περιλαμβάνει υποστήριξη για PR SKU και επιδιορθώνει ένα σφάλμα στο ReadyCLOUD, το οποίο επέτρεπε, εσφαλμένα,την εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τον χώρο του δίσκου, κατά τη σύνδεση ενός φορητού δίσκου με περισσότερα από 3 partitions.

Η ομάδα της NET GEAR κατάφερε επίσης να επιλύσει ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας που εμφανίζεται με MacBook συσκευές, όπου η σύνδεση μεταξύ MacBook και δρομολογητή πέφτει από τα HT80 στα HT40, κατά την επανασύνδεση του MacBook με το δίκτυο Wifi 5 GHz του router.

 

Οδηγίες για αναβάθμιση Firmware

Προτού προχωρήσετε σε αναβάθμιση, βεβαιωθείτε πρώτα ότι η συσκευή σας δεν τρέχει το τελευταίο firmware (αλλά οποιαδήποτε έκδοση προγενέστερη της έκδοσης 1.0.0.24), και στη συνέχεια αποθηκεύστε & αποσυμπιέστε το downloadable πακέτο.

Στη συνέχεια δημιουργήστε αντίγραφα ασφάλειας όλων των ρυθμίσεων του δρομολογητή, εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στις προεπιλεγμένες τιμές, ώστε να τις εισάγετε ξανά χειροκίνητα σε περίπτωση που χρειαστεί και συνδέστε το router με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.

Στη συνέχεια μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους -> Διαχείριση -> Firmware Upgrade (ADVANCED tab -> Administration -> Firmware Upgrade) μέσω του διαχειριστικού του δρομολογητή σας, πατήστε “Αναζήτηση” (“Browse”) και επιλέξτε το αρχείο της αναβάθμισης, με κατάληξη .chk, προκειμένου να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το NET GEAR R6400 Firmware 1.0.0.26 από εδώ.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS