ΑρχικήinetWindows 10|Συνεχίζουν την άνοδό τους την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη

Windows 10|Συνεχίζουν την άνοδό τους την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το μερίδιο αγοράς των Windows 10 είναι σε άνοδο

Τα Windows ΙΟ ξεκίνησαν στις 29 Ιουλίου, και από τότε, οι αριθμοί έγκρισης βρίσκονται σε άνοδο, και εταιρείες έρευνας αγοράς σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα να είναι ακόμα καλύτερο από τα Windows 7, τα οποία, όπως γνωρίζουμε, είναι η τελευταία μεγάλη επιτυχία της Microsoft από την πλευρά των επιχειρήσεων.

Windows 10|Συνεχίζουν την άνοδό τους την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη

Στα τέλη Αυγούστου, τα Windows 1Ο είχαν ένα μερίδιο αγοράς 5,33 τοις εκατό, και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που παρέχονται από το StatCounter, το νέο λειτουργικό σύστημα έχει ήδη βελτιωθεί περισσότερο από 1,5 βαθμούς σε περίπου μία εβδομάδα.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Τα Windows 10 έχει σήμερα μερίδιο 6,93 τοις εκατό και παραμένει το πέμπτο πλέον χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για προσωπικούς υπολογιστές στον κόσμο, μετά από τα Windows 7, το οποίο προφανώς ηγείται στην αγορά με 52,57 τοις εκατό, τα Windows 8.1 με 13,54 τοις εκατό, τα Windows XP με 9,48 τοις εκατό, και OS X με 8,44 τοις εκατό.
Η εγκατάσταση συνεχίζεται

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει τα Windows 1Ο σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές από το 2017, και προκειμένου να το πετύχει, η εταιρεία πρέπει πρώτα να αναβαθμίσει όλους τους υπολογιστές με Windows 7 και 8,1.

Η Redmond ξεδιπλώνει τα Windows 1Ο σε στάδια, και παρά το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε πριν από 30 ημέρες και περισσότερο, κάποιοι υπολογιστές εξακολουθούν να το αναμένουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα συμβατότητας που μπορεί να υπάρχουν στον υπολογιστή τους, καθώς η Microsoft εργάζεται πρώτα για την επίλυση πιθανών προβλημάτων και μόνο τότε προσφέρει την αναβάθμιση.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ισχυρή απόκριση στα Windows 10 με πάνω από 75 εκατομμύρια συσκευές που ενεργοποιούνται μέχρι στιγμής. Συνεχίζουμε για την αναβάθμιση των Windows 7 & 8.1 συσκευές σε μια συνεχή ανάπτυξη των Windows 10 σε όλο τον κόσμο. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη των Windows 10 σε μια αξιόλογη εγκατάσταση για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν μια εξαιρετική εμπειρία αναβάθμισης “, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η προσφορά της δωρεάν αναβάθμισης για τα Windows 10 θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2016, οπότε αναμένουμε τα στοιχεία εγκατάστασης να συνεχίσουν να αυξάνονται τους επόμενους μήνες, καθώς περισσότεροι υπολογιστές θα αποκτούν το νέο λειτουργικό σύστημα.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS