ΑρχικήinetRockstar: Τέλος τα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox...

Rockstar: Τέλος τα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox 360

Η Rockstar επιβεβαιώνει πως δεν θα έχει άλλα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox 360 – Νέα updates θα φθάσουν στις 15 Σεπτέμβρη σε άλλες πλατφόρμες

Έμοιαζε σαν μια ‘βόλτα’ για τους Online players του GTA οι οποίοι έχουν το παιχνίδι είτε στο PS3 είτε στο Xbox 360, αλλά φαίνεται πως αυτό κάπου εδώ είναι και το τέλος της διαδρομής για αυτούς.

Rockstar: Τέλος τα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox 360
Η Rockstar επιβεβαιώνει πως δεν θα έχει άλλα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox 360 – Νέα updates θα φθάσουν στις 15 Σεπτέμβρη σε άλλες πλατφόρμες Έμοιαζε σαν μια ‘βόλτα’ για τους Online players του GTA οι οποίοι έχουν το παιχνίδι είτε στο PS3 είτε στο Xbox 360, αλλά φαίνεται πως αυτό κάπου εδώ είναι και το τέλος της διαδρομής για αυτούς.

Ένας προγραμματιστής της Rock star αποκάλυψε πρόσφατα ότι μια μεγάλη σειρά από ενημερώσεις για το GTA Online θα αρχίσουν να εξαπλώνονται σε διάφορες πλατφόρμες παιχνιδιών στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, το PS3 και το Xbox 360 δεν θα είναι μεταξύ αυτών των πλατφορμών που θα πάρουν αυτές τις νέες ενημερώσεις. Στην πραγματικότητα, η Rockstar δεν προγραμματίζει την ενημέρωση του παιχνιδιού για αυτές τις κονσόλες πια.

Από την άλλη πλευρά, οι νέες ενημερώσεις για το GTA Online που έρχονται στις υπόλοιπες πλατφόρμες παιχνιδιών (PC, PS4 και Xbox One) περιέχουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Επίσης, το Rock star Editor θα εφαρμοστεί στις εκδόσεις για το PS4 και το Xbox One του παιχνιδιού που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα, αφού το PC game το έχει ήδη.

Τέλος, θα προστεθούν τα Cross the Line and Hunting Pack new Adversary Modes.

Δυστυχώς, αυτές οι αλλαγές δεν θα έρθουν στο PS3 και στο Xbox 360, έτσι εκείνοι που εξακολουθούν να θέλουν να επωφεληθούν από τις πολλές ενημερώσεις που η Rock star σχεδιάζει για το GTA Online ίσως θελήσουν να αναβαθμιστούν με μια κονσόλα επόμενης γενιάς.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS