ΑρχικήinetΒραβείο για το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην 80η Δ.Ε.Θ.

Βραβείο για το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην 80η Δ.Ε.Θ.

Βραβείο για το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην 80η Δ.Ε.Θ. – Κέρδισαν τις εντυπώσεις

Απονεμήθηκε προχθες το μεσημέρι, από διοικητικά στελέχη της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Βραβείο Συμμετοχής στο Πληροφοριακό Κέντρο (Περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο λειτούργησε στο πλαίσιο της 80ης Δ.Ε.Θ.

Βραβείο για το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στην 80η Δ.Ε.Θ.

14092015_deth3

14092015_deth4

Το αναμνηστικό παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, κ. Αναστάσιο Τζήκα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη.

To Πληροφοριακό Κέντρο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εγκαινιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο (05-09-2015), υποδέχτηκε πάνω από 35.000 επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και να γνωρίσουν από κοντά την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων “Feelsafe”, της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης επιχειρηματιών, εμπόρων και καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις ασφαλείς διαδικτυακές αγορές και εμπορικές συναλλαγές.

Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εγκαταστάθηκε και λειτούργησε Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Το Πάρκο συνιστά μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική μονάδα, που έχει ως σκοπό την εξοικείωση των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τις βασικές αρχές και τους κανόνες, που διέπουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών.Επι

πλέον, στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου, βρίσκονταν σε καθημερινή βάση, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας “Ζ” και αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας με τη χρήση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, οι οποίοι παρείχαν κάθε σχετική με την αποστολή τους πληροφορία, στους επισκέπτες των χώρων της Δ.Ε.Θ..

Η λειτουργία του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13-09-2015, με τη λήξη της 80ης Δ.Ε.Θ.

 

πηγή: crimesonair.blogspot.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS