ΑρχικήinetΤο Quick Charge 3.0 της Qualcomm υπόσχεται φόρτιση 0-80% σε 35 λεπτά

Το Quick Charge 3.0 της Qualcomm υπόσχεται φόρτιση 0-80% σε 35 λεπτά

φόρτιση-quick charge

Ο Snapdragon 820 θα είναι ο πρώτος που θα επωφεληθεί από αυτού του είδους φόρτιση

Η Qualcomm ετοιμάζεται να παρουσιάσει τους επεξεργαστές Snapdragon 820 πολύ σύντομα, και προκειμένου να δώσει δημοσιότητα στο γεγονός , ο γίγαντας των chip στις ΗΠΑ παρουσιάζει επανειλημμένα μερικά από τα highlights του τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να ανακοινώσει το Quick Charge 3.0, μια τεχνολογία που θα προσφέρεται με το Snapdragon 820. Περιμένουμε να δούμε τις πρώτες κινητές συσκευές που θα περιέχουν αυτή την πλατφόρμα, να κυκλοφορούν κάποια στιγμή γύρω στον Μάρτιο το 2016.

Η Quick Charge τεχνολογία της Qualcomm 2.0 ήταν επίσης φοβερή, προσφέροντας στα τηλέφωνα φόρτιση από 0% έως 60% σε λιγότερο από 30 λεπτά. Αλλά η κατασκευάστρια εταιρία chip, συνέχισε να βρίσκει τρόπους για τη βελτίωσή του. Έτσι, το Quick Charge 3.0 γεννήθηκε.

Το Quick Charge 3.0 πάει τη φόρτιση στο επόμενο επίπεδο

Η εταιρεία λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε θεαματικά αποτελέσματα, καθώς οι συσκευές που ενσωματώνουν την τεχνολογία αυτή αναμένεται να έχουν δυνατότητα για φόρτιση από 0% έως 80% μέσα σε μόλις 35 λεπτά. Απίστευτο, σωστά;

Εκτός από τις εκπληκτικές ταχύτητες φόρτισης, είναι η πρώτη φορά που η Qualcomm κάνει χρήση της τεχνολογίας INOV (σημαίνει Ευφυής Διαπραγμάτευση για βέλτιστη τάση) για τη διαδικασία ταχείας φόρτισης.

Το σύστημα βοηθά τη συσκευή να καταλάβει πόση τάση πρέπει να χρησιμοποιήσει. Επιπλέον, παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές τάσης. Για τη σύγκριση, το Quick Charge 2.0 επιτρέπεται μόνο για 5V, 9V, 10V και 20V. Με το Quick Charge 3.0, το τηλέφωνο μπορεί να επιλέξει προσαυξήσεις 200mV, οτιδήποτε μεταξύ 3.6V και 20V. Επιπλέον υποστηρίζει το UBS Type-C.

Εκτός από τον Snapdragon 820 που αναφέραμε παραπάνω, άλλα chipsets που αναμένεται να έχουν το Quick Charge 3.0 είναι ο Snapdragon 620, 618 και 430. Που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε να δούμε την τεχνολογία, να καταστεί διαθέσιμη αυτό το έτος, αλλά το 2016.

Το Quick Charge 2.0 ήταν αρκετά δημοφιλές, με περισσότερες από 20 OEMs να το υποστηρίζουν. Επιπλέον, περισσότερα από 90 διαφορετικά αξεσουάρ που μπορούσαν να το υποστηρίξουν δημιουργήθηκαν γι αυτό. Έτσι το Quick Charge 3.0 αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερα μέρη.

Όλα αυτά ακούγονται αρκετά συναρπαστικά και ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες συσκευές με ενσωματωμένο αυτό το σύστημα κατά τους πρώτους μήνες του 2016.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS