ΑρχικήinetTα LG Nexus 5Χ διέρρευσαν άλλη μια φορά και εμφανίζουν διάφορα χρώματα

Tα LG Nexus 5Χ διέρρευσαν άλλη μια φορά και εμφανίζουν διάφορα χρώματα

red_nexus_5_play_store

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, έχουμε ακούσει πάρα πολλά για τις επερχόμενες συσκευές Nexus, δηλαδή το LG Nexus 5Χ και το Huawei 6P.

Όχι πολύ καιρό πριν, συναντήσαμε μερικά δελτία τύπου που αφορούσαν στα καινούρια μοντέλα του 6P, και τώρα έχουμε κάποια δελτία τύπου του νέου LG Nexus 5Χ, που δείχνει τις επιλογές χρωμάτων που θα είναι διαθέσιμα κατά την παρουσίασή του.

Όπως μπορεί να δει κανείς από την διαφήμιση της εταιρείας, η φερόμενη ως συσκευή μοιάζει με αυτή που έχουμε δει κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Υπάρχει η συνήθης συσκευή της εταιρείας με έναν υποτιθέμενο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την μονάδα της κάμερα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Σε ό, τι αφορά τις προδιαγραφές, η υποτιθέμενη συσκευή είναι σχεδιασμένη για να έχει μια οθόνη 5,2 ιντσών, η οποία θα υποστηρίζει ευκρίνεια 1920 με 1080 pixels με την επεξεργασία να  πραγματοποιείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 808. Ορισμένες φήμες λένε ότι θα υπάρχουν και 3GB μνήμης RAM, αλλά οι πρόσφατες καταχωρίσεις αποκάλυψαν ότι η μνήμη θα είναι τελικά 2GB, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι λάθος, αλλά ποτέ δεν είναι σίγουρο.

Άλλα χαρακτηριστικά φημολογείται πως περιλαμβάνουν μία 12MP πίσω κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και μία κάμερα 5MP για λήψεις από μπροστά αλλά και το ολοκαίνουριο Android 6.0 Marshmallow, όπως και το λειτουργικό του σύστημα.

Η Google έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τις δύο συσκευές μαζί με το νέο Android 6.0.Marshmallow. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε πάρει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις φερόμενες συσκευές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS