ΑρχικήinetΞεχάστε τις φήμες, το BlackBerry Android phone είναι γεγονός!

Ξεχάστε τις φήμες, το BlackBerry Android phone είναι γεγονός!

Ξεχάστε τις φήμες, το BlackBerry Android phone είναι γεγονός!

Η BlackBerry επιβεβαίωσε το πρώτο Android- powered  phone και η κυκλοφορία του αναμένεται αργότερα στο τρέχον έτος.
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των τριμηνιαίων κερδών της εταιρείας που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, η Black Berry επιβεβαίωσε ότι θα μπορούμε να ανοίγουμε ένα τηλέφωνο Android της ίδιας στα τέλη του 2015.

Η εταιρεία δεν παρείχε καμία σημαντική λεπτομέρεια, όπως χαρακτηριστικά, τιμή αλλά η Black Berry δήλωσε πως το όνομα του τηλεφώνου θα είναι Priv.

Ξεχάστε τις φήμες, το BlackBerry Android phone είναι γεγονός!
Η δήλωση του Chen καθιστά σαφές ότι το πείραμα του Android τηλεφώνου της Black Berry είναι απλά ο συνδυασμός των ασφαλών apps και υπηρεσιών της Black Berry με την δημοτικότητα των καταναλωτών των app της Google. Οι τρέχουσες προσδοκίες είναι ότι το Priv θα έχει ένα slide-out πληκτρολόγιο, οθόνη ανάλυσης 5,4 ιντσών 2560-by-1440, έναν επεξεργαστή Snapdragon 808 1.8 GHz, 3G B RAM, 18-megapixel κάμερα πίσω κάμερα, και 5 MP μπροστινή κάμερα.

Η δήλωση του Chen καθιστά σαφές ότι το πείραμα του Android τηλεφώνου της Black Berry είναι απλά ο συνδυασμός των ασφαλών apps και υπηρεσιών της BlackBerry με την δημοτικότητα των καταναλωτών των app της Google.

Αλλά η Black Berry δεσμεύθηκε εκ νέου για το Black Berry 10 την Παρασκευή. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να «αναπτύσσει και να ενισχύει το λειτουργικό σύστημα Black Berry 10.” Η επόμενη ενημέρωση για το BB10 θα είναια η έκδοση 10.3.3 και θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Η εταιρεία δεν έχει προσφέρει πολλά όσον αφορά τις λεπτομέρειες, αλλά οι διαρροές σχετικά με το επερχόμενο Android τηλέφωνο της Black Berry καλπάζουν τους τελευταίους μήνες.

Οι τρέχουσες προσδοκίες είναι ότι το Priv θα έχει ένα slide-out πληκτρολόγιο, οθόνη ανάλυσης 5,4 ιντσών 2560-by-1440, έναν επεξεργαστή Snapdragon 808 1.8 GHz, 3G B RAM, 18-megapixel κάμερα πίσω κάμερα, και 5 MP μπροστινή κάμερα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS