ΑρχικήinetΤο Facebook εγκαινιάζει το Messenger για το Apple Watch

Το Facebook εγκαινιάζει το Messenger για το Apple Watch

Apple-Watch-Lifestyle-Edit-23
Μετά από την παρουσίαση του στην εκδήλωση του Apple Watch το Σεπτέμβριο, το Facebook μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση της εφαρμογής Messenger για το ρολόι.

Το κοινωνικό δίκτυο διέθεσε την εφαρμογή για το Apple Watch, σε μια ενημερωμένη έκδοση για το app Messenger την Πέμπτη. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης υποστήριξη για τα χαρακτηριστικά του iOS 9, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης και multitasking για iPads.

Η έκδοση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων για το ρολόι υποστηρίζει το watchOS2, την τελευταία έκδοση του λογισμικού της Apple για το ρολόι της. Πραγματικά προσπαθεί να «χωρέσει» αρκετά «κομμάτια» της λειτουργικότητας του Messenger σε αυτό.

Δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε πλήρεις απαντήσεις στα μηνύματα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα με προεπιλεγμένες απαντήσεις, όπως να στείλετε την τοποθεσία σας, να προβάλετε αυτοκόλλητα ή να ηχογραφήσετε ένα φωνητικό μήνυμα με το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ρολογιού. Από την πλευρά του παραλήπτη, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα φωνητικά μηνύματα.

Messenger-watch-640x403

Αν και η εφαρμογή υποστηρίζει αυτοκόλλητα του Facebook, τα κινούμενα αυτοκόλλητα και οι κινούμενες εικόνες GIF θα εμφανιστούν μόνο στατικές στο ρολόι.

Αν και δεν είναι τεχνικά η πρώτη εφαρμογή του Facebook για το Apple Watch – το κοινωνικό δίκτυο έχει κυκλοφορήσει και το Instagram για το Apple Watch– το Messenger θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για πολλούς χρήστες.

Για τους χρήστες του Android, το Messenger είναι επίσης συμβατό με το Android Wear. Το Android Wear app, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το χρόνο, επιτρέπει επίσης να ηχογραφήσετε και να στείλετε φωνητικά μηνύματα και να στείλετε “likes” από τον… καρπό σας.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS