ΑρχικήinetΗ Microsoft αποσύρει τα Lumia 950 XL Demο λόγω προβλήματος

Η Microsoft αποσύρει τα Lumia 950 XL Demο λόγω προβλήματος

microsoft-cityman-lumia-950-xl-940-xl-shows-what-the-future-could-bring-488329-2

Τα πρωτότυπα Lumia εμφάνισαν πρόβλημα και η Microsoft τα αποσύρει όλα

Η Microsoft παρουσίασε το νέο Lumia 950 και 950 XL στις 6 Οκτωβρίου στα πλαίσια μιας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη και παρόλο που και οι δύο συσκευές δεν ήταν διαθέσιμες για αγορά άμεσα (αλλά μόνο για προ-παραγγελία), η εταιρεία έφερε μονάδες επίδειξης στα καταστήματα για να μπορέσουν οι καταναλωτές να τα δοκιμάσουν και να αποφασίσουν αν θα πρέπει να αγοράσουν ένα ή όχι.

Αυτή η στρατηγική μπορεί πραγματικά να αποδώσει, αν γίνει σωστά, επειδή βοηθά στο να εγείρει τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον για τα Windows Phones, αλλά αποδείχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις μονάδες επίδειξης, που ανάγκασε τη Microsoft για να τα αποσύρει και να τα φέρει πίσω στην εταιρεία.

Το WinBeta αναφέρει ότι τα Lumia 950 XL τηλέφωνα σε όλα τα καταστήματα της Microsoft έχουν σταλεί πίσω στην έδρα της Ρέντμοντ, λόγω ένας άγνωστου ζητήματος, το οποίο προφανώς δεν έχει τίποτα να κάνει με το λογισμικό.

Δεν είναι ζήτημα λογισμικού

Μερικοί άνθρωποι αρχικά πίστευαν ότι όλα έγιναν επειδή η Microsoft θέλει να εγκαταστήσει μια νεότερη έκδοση των Windows 10 Mobile σε αυτές τις συσκευές, καθώς πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος, αλλά δεδομένου ότι δεν είναι σχετικό με το λογισμικό, φαίνεται ότι είναι πραγματικά ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα που επηρεάζει αυτές τις συσκευές.

Προφανώς, η ενημέρωση του λογισμικού μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στα καταστήματα, έτσι ώστε όλα τα σημάδια δείχνουν είτε πρόβλημα παραγωγής ή κάποιο πρόβλημα hardware, αλλά με τη Microsoft να μην αναφέρει απολύτως τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς συνέβη.

Το Microsoft Lumia 950 XL, το οποίο τώρα εμφανίζεται ως “προσεχώς” στο online κατάστημα της εταιρείας, έρχεται με οθόνη WQHD 5,7 ιντσών, κάμερα 20-megapixel με οπτικά Zeiss, 32 GB αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη για κάρτες microSD χωρητικότητας έως 200 GB. Τρέχει τα Windows Mobile 10, αλλά οι τρέχουσες μονάδες επίδειξης τροφοδοτούνται από μια preview έκδοση του λειτουργικού συστήματος, καθώς η Microsoft συνεχίζει τις εργασίες σε αυτό μέχρι οι συσκευές να κυκλοφορήσουν.

Αυτό αναμένεται να συμβεί το Νοέμβριο, προτού οι χρήστες Windows Phone πάρουν την αναβάθμιση σε Windows 10, το Δεκέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS