ΑρχικήinetΜετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε Smart TV με το SlimPort NANO.CONSOLE

Μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε Smart TV με το SlimPort NANO.CONSOLE

analogix-slimport-nano-console-TV-setup_w_600

Μία εταιρεία έχει σχεδιάσει το SlimPort NANO.CONSOLE που επιτρέπει στο smartphone σας να μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε Smart TV.

Καθώς τα smartphones γίνονται όλο και πιο ισχυρά, αρκετές εταιρείες έχουν αναπτύξει συσκευές για να βοηθήσουν τη χρήση αυτής της δύναμης με διάφορους τρόπους, όπως η εικονική πραγματικότητα, η 360 μοιρών προβολή βίντεο, καθώς και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ως επιτραπέζιο υπολογιστή στο γραφείο σας.

Με τη χρήση του smartphone ως μία ισχυρή συσκευή συνεχούς ροής, και τις δυνατότητες αντανάκλασης της οθόνης NANO.CONSOLE , μπορείτε να ξεχάσετε την παραδοσιακή συνδρομητική τηλεόραση σας χωρίς όμως να εγκαταλείψετε τις συνήθειές σας.

Απολαύστε on-demand πολυμέσα από το smartphone σας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης για μια εμπειρία υπερπαραγωγής. Οι δυνατότητες του NANO∙CONSOLE 4K Ultra HD video-out, μετατρέπουν τη συσκευή σας σε ένα φορητό όλα-σε-ένα media powerhouse.

Το smartphone σας μπορεί να τρέξει παιχνίδια και εφαρμογές όμοιες με εκείνες στους υπολογιστές και τις κονσόλες. Συνδέστε ένα Bluetooth game controller και μετατρέψτε το smartphone σας σε μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Τώρα μπορείτε να έχετε μεγάλη οθόνη με δυνατότητα multiplayer παιχνιδιών, που όμοιά τους δεν σκεφτήκατε ποτέ να είναι πιθανά.

Τα χαρακτηριστικά του SlimPort NANO.CONSOLE περιλαμβάνουν:

  • Συνδέστε τη SlimPort φορητή συσκευή σας σε οποιοδήποτε HDMI οθόνη με δυνατότητα προβολής. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.
  • Ελέγξτε το smartphone σας από απόσταση από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου.
  • Φορτίστε το smartphone σας.
  • Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και πολυμέσα στη μεγάλη οθόνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο SlimPort NANO.CONSOLE επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα Indiegogo για λεπτομέρειες και για να κάνετε μια προσφορά από $ 34.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS