ΑρχικήinetΔιέρρευσαν Screenshots εφαρμογής Apple music για Android

Διέρρευσαν Screenshots εφαρμογής Apple music για Android

apple2-εφαρμογήΟι εικόνες για μια beta έκδοση της νέας εφαρμογής της Apple Music για τα Android διέρρευσαν αυτή την εβδομάδα προσφέροντας μια γεύση σχετικά με το πώς μπορεί να μοιάζει η εφαρμογή όταν κυκλοφορήσει, εντός των προσεχών εβδομάδων.

Το app της Apple Music για το Android περιλαμβάνει υποστήριξη για την περιήγηση και την αναπαραγωγή του πλήρους καταλόγου της Apple Music και η Apple έχει ακόμη προσθέσει κάποια νέα χαρακτηριστικά που δεν υποστηρίζονται στο iOS. Όπως το να επιτρέπει στους χρήστες του Android να αλλάξουν το μέγεθος της μνήμης cache η οποία χρησιμοποιείται για την αποθήκευση off-line μουσικής.

Ο δικτυακός τόπος 9to5 Mac εξηγεί λίγο περισσότερα για το σχεδιασμό της νέας Apple Μusic για Android:

Με το να προσαρμόσει το λογισμικό της για το Android, η Apple έχει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση από τις δικές της iOS εφαρμογές της Google. Ενώ οι εφαρμογές της Google προσπαθούν να μιμηθούν τις αρχές του υλικού σχεδιασμού της εταιρείας, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να συμπεριλάβουν custom-made διακόπτες και άλλα στοιχεία, η Apple βασίζεται σε στοιχεία UI που είναι ενσωματωμένα στα Android αντί να προσπαθεί να αναδημιουργήσει τις εκδόσεις iOS τους. Η κύρια πλοήγηση μάλιστα έχει μετακινηθεί από το iOS και αντικατασταθεί από μια πιο φιλική προς το Android-slide-out sidebar.

Δυστυχώς, η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία που η νέα εφαρμογή της Apple Μusic Android θα ξεκινήσει, αλλά η εταιρεία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2015. Αναφέροντας ότι μπορείτε να περιμένετε να κυκλοφορήσει εντός των προσεχών εβδομάδων. Από τη στιγμή που το κάνει ή η Apple ανακοινώσει περισσότερα σχετικά με την επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους όπως πάντα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS