ΑρχικήinetΝΕΟ: το ισχυρό φως για ποδήλατο που δεν χρειάζεται μπαταρίες

ΝΕΟ: το ισχυρό φως για ποδήλατο που δεν χρειάζεται μπαταρίες

e3bbf3563ec954067a651421f928c2e7-ποδήλατο

Οι ποδηλάτες μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα νέο σχέδιο που δημιουργήθηκε από τη Reelight για το ποδήλατο, το οποίο δεν απαιτεί μπαταρίες και λειτουργεί χωρίς τριβή, αλλά τροφοδοτείται εκατό τοις εκατό από την κίνηση των πεντάλ.

Η ReelightIs μια σκανδιναβική ομάδα σχεδιασμού που ψάχνει τώρα τρόπο να αυξήσει την παραγωγή του νέου της σχεδίου, το οποίο έχει φθάσει σε τελικό στάδιο, τώρα χρειάζεται $ 60.000 για να προχωρήσει στην κατασκευή. Οι δημιουργοί και προγραμματιστές της Reelight εξηγούν λίγο περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό του.

Το NEO είναι η σύνθεση της προηγμένης τεχνολογίας και σχεδιασμού, που εκπροσωπούν το μέλλον στα φώτα για ποδήλατο.

Με βάση τα σχόλια των χρηστών μας θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα απλό και διαισθητικό φως ποδηλάτου που είναι εύκολο να τοποθετηθεί, αλλά και πιο βολικό να χρησιμοποιείται από αυτά που κυκλοφορούν. Όμορφα σχεδιασμένο, η μοναδική λειτουργία του ήταν στο επίκεντρο καθόλη τη διαδικασία δημιουργίας. Παίρνοντας ρεύμα Eddy, η ενέργεια παράγεται χωρίς τριβή, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό οπότε δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχήσουμε ξανά για μπαταρίες.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Στη Reelight, η οδική ασφάλεια είναι ο κύριος στόχος μας. Για περισσότερο από μια δεκαετία, έχουμε βοηθήσει τους ποδηλάτες σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς στο δρόμο. Έχουμε εφεύρει το πρώτο πρωτοποριακό ελαφρύ φως για το ποδήλατο πριν από μερικά χρόνια που τροφοδοτείται από μαγνήτες που τοποθετούνται στις ακτίνες του ποδηλάτου σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για μπαταρίες. Με βάση μια μεγάλης κλίμακας έρευνα με πάνω από 4.000 συμμετέχοντες ποδηλάτες, η Reelight έχει αποδείξει ότι τα φώτα επαγωγής μας μειώνουν την πιθανότητα των ατυχημάτων κατά 35%. Επιπλέον, το 85% των χρηστών του φωτός επαγωγής μας έχουν εκφράσει επίσης ότι νιώθουν πιο ασφαλείς όταν οδηγούν στο δρόμο.

Για τα δύο τελευταία χρόνια, κάνουμε έρευνα για να βελτιώσουμε τις ενεργειακές λύσεις για τα ποδήλατα, καθιστώντας τα προϊόντα μας πιο αποτελεσματικά και φιλικά προς το χρήστη. Η εξέλιξη μας έχει φέρει σε μια λύση τοποθέτησης χωρίς προβλήματα με ένα υψηλό επίπεδο εξόδου φωτός που τροφοδοτείται από την κίνηση της στεφάνης στο ποδήλατο σας. Το αποτέλεσμα επιτρέπει σε κάθε αναβάτη ποδηλάτου να επωφεληθεί από τις δοκιμασμένες λύσεις μας χωρίς τη χρήση επιπλέον δύναμης, και να βοηθήσει την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Το project Neo είναι σήμερα πάνω στο Kickstarter, οπότε αν νομίζετε ότι το φως για ποδήλατο είναι κάτι που θα σας είναι χρήσιμο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τώρα για να βοηθήσετε το Νeo να γίνει πραγματικότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS