ΑρχικήsecurityHackers παραβιάζουν λογαριασμό email του διευθυντή του FBI

Hackers παραβιάζουν λογαριασμό email του διευθυντή του FBI

hackers fbiH ομάδα των hackers που παραβίασαν το AOL email του επικεφαλή της CIA δύο εβδομάδες νωρίτερα, έκαναν τώρα το ίδιο στον αναπληρωτή διευθυντή του FBI, Mark Giuliano και την σύζυγό του.

Ενώ οι περισσότερες από τις πληροφορίες δημοσιεύθηκαν μέσω του λογαριασμού (@phphax) στο Twitter, οι hackers αυτοαποκαλούνται CWA (Crackas With Attitude) και αποτελούνται στην πραγματικότητα από 4 εφήβους που έχουν στο παρελθόν αποκαλέσει τους εαυτούς τους σαν stoners, Muslim και έχουν λάβει θέση ενάντια στο Ισραήλ και την υπέρ της Παλαιστίνης.

Σύμφωνα με τα tweets των hackers, η πρόσφατη παραβίαση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και φαίνεται να περιφρόνησαν τις οργισμένες δηλώσεις του κ. Giuliano, αναφορικά με τις εξαγγελίες για παραδειγματική σύλληψή τους.

Στην ομάδα CWA δεν άρεσε ο τόνος του αναπληρωτή διευθυντή του FBI, και κινήθηκε εναντίον του για να «του δώσει ένα μάθημα».

Οι CWA παραβίασαν τους λογαριασμούς AOL email του κ. Giuliano και της συζύγου του, απ’ όπου απέσπασαν προσωπικά στοιχεία.

Ο αρχηγός της ομάδας, γνωστός και ως Cracka, ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του κατάφερε να βρει τον αριθμό του προσωπικού τηλεφώνου του Giuliano στη λίστα επαφών του λογαριασμού AOL όπου και τον κάλεσαν. Ο Giuliano απάντησε την κλήση αλλά δεν χαροποιήθηκε ιδιαίτερα. Ο Cracka αναφέρει ότι είπε χαρακτηριστικά «Δεν σε ξέρω αλλά καλύτερα να προσέχεις τα νώτα σου.»

Ο αντιπρόεδρος επικοινώνησε με το FBI, που αρνήθηκε να κάνει κάποια σχετική με το συμβάν δήλωση, απαντώντας με αυτόν τον τυπικό για την υπηρεσία τρόπο, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το αν πράγματι συνέβη η παραβίαση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS