ΑρχικήrapidalertΔιασφαλίστε τα δεδομένα σας με το EaseUS Todo Backup Free

Διασφαλίστε τα δεδομένα σας με το EaseUS Todo Backup Free

To EaseUS Todo Backup Free είναι ένα από τα κορυφαία δωρεάν εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας που κυκλοφορούν στην αγορά. 

 

EaseUS Todo - EaseUS Todo Backup Free

 

Mε περισσότερους από 6 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, τo  ΕaseUS Todo Backup μπορεί να εγγυηθεί πλήρως για την ασφάλεια των δεδομένων σας, μέσω της δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων για κάθε τύπου αρχεία, έγγραφα, partitions ή drives.

Eξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στη χρήση, τo ΕaseUS Todo Backup αποτελεί μια αξιόπιστη και δωρεάν λύση για τη δημιουργία ολοκληρωμένων backups, για την επιτυχή ανάκτηση δεδομένων σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής τους.

 

Επανακτήστε γρήγορα όλα σας τα αρχεία με το ΕaseUS Todo Backup, χωρίς να απαιτείται επανεγκατάσταση του λειτουργικού ή άλλων εφαρμογών.

 

H νέα έκδοση 8.9 του λογισμικού φέρει υποστήριξη για back up σε cloud, είναι πλήρως συμβατή με Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP και υποστηρίζει τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Πολωνικά, και Κινέζικα.

Ας δούμε ορισμένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες:

 

•File backup

Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων συγκεκριμένων αρχείων, φακέλων ή τύπων αρχείων, όπως εγγράφων, εικόνων, μουσικής, emails, εφαρμογών, βίντεο κτλ, επιλέγοντας μεταξύ full, incremental, differential και προχρονολογισμένου backup.

•System backup

Ένα κλικ αρκεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας του συστήματός σας χωρίς να διακοπούν λειτουργίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

•Disk partition backup

Υπάρχει δυνατότητα για λήψη backup ολόκληρου του δίσκου, συγκεκριμένων partitions ή GTP δίσκων, επιλέγοντας μεταξύ μεταξύ full, incremental, differential και schedule backup.

•Disk clone

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την μετακίνηση ή αντιγραφή όλων των δεδομένων από ένα διαμέρισμα του σκληρού δίσκου σε ένα άλλο, για την αναβάθμιση του δίσκου χωρίς να απαιτείται επανεγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών.

 

EaseUS Todo Backup Free - Διασφαλίστε τα δεδομένα σας με το EaseUS Todo Backup Free

 

[alert variation=”alert-info”]Το ΕaseUS Todo Βackup είναι μια βραβευμένη λύση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κλωνοποίηση δίσκων, SSD migration & restore και αποτελεσματική αποκατάσταση του συστήματος μετά από τυχόν καταστροφή. [/alert]

 

Συνοψίζοντας, το ΕasyUS είναι μια ασφαλής λύση για να προστατέψετε τα δεδομένα σας και το εύχρηστο περιβάλλον του επιτρέπει ακόμη και σε χρήστες χωρίς καμία τεχνική εμπειρία να το χρησιμοποιήσουν και να επωφεληθούν από το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Με περισσότερους από 6 εκατομμύρια χρήστες να το έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής, είναι βέβαιο πως δεν μπορεί να κάνετε την λάθος επιλογή. Μένει μόνο να το δοκιμάσετε!

Σχετικά με την EaseUS

Η εταιρεία ΕaseUS  ιδρύθηκε το 2004. Με ύψιστη υπευθυνότητα, έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της αναφορικά με την εξειδικευμένη προστασία των δεδομένων τους Η ανάπτυξη της εταιρείας δεν σταματά ποτέ, με τις εφαρμογές της να έχουν επιλύσει προβλήματα σε εταιρείες και οργανισμούς σε 180 χώρες. Ως ένας αναγνωρισμένος διεθνής πάροχος λογισμικού η EaseUS υιοθετεί ότι πιο τεχνολογικά σύγχρονο στις λύσεις της σχετικά με ανάκτηση δεδομένων, αποθήκευση δεδομένων αλλά και διαχείρισης λύσεων αποθήκευσης. Αυτό που διακρίνει την ΕaseUS ,είναι η δυνατότητά τους να επιλύουν προβλήματα με τον πλέον απλό τρόπο για τον τελικό χρήστη ενώ το λογισμικό τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις υπολογιστικές πλατφόρμες

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS