ΑρχικήinetH Microsoft μπορεί να εντοπίσει τα συναισθήματα στις φωτογραφίες σου

H Microsoft μπορεί να εντοπίσει τα συναισθήματα στις φωτογραφίες σου

microsoftΤο machine learning έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία και η Microsoft αποτελεί μια από τς εταιρείες που επενδύουν στην εξέλιξη του κλάδου. Μετά την κυκλοφορία διάφορων υπηρεσιών βασισμένων στο machine learning, όπως για παράδειγμα το How-Old.net ή το MyMoustache.net, η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με το νέο και ενημερωμένο Project Oxford, ένα set εργαλείων που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά την περασμένη άνοιξη.

Ουσιαστικά με το Project Oxford, η εταιρεία προσφέρει στους προγραμματιστές την απαραίτητη τεχνολογία machine learning και τα API’s για να αναπτύξουν νέα συστήματα και υπηρεσίες που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο.

Ο Ryan Galgon, ο senior program manager της ερευνητικής ομάδας της δημοφιλούς εταιρείας, παρουσίασε τα βελτιωμένα Project Oxford tools στο Future Decoded, αποκαλύπτοντας μια νέα υπηρεσία ανίχνευσης συνασισθημάτων που μπορεί να εντοπίσει τί αισθάνονται οι άνθρωποι σκανάροντας τις φωτογραφίες τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η υπηρεσία αναλύει την φωτογραφία και ομαδοποιεί τα συναισθήματα σε 8 διαφορετικές κατηγορίες, θυμό, περιφρόνηση, αηδία, φόβο, χαρά, ουδετερότητα, θλίψη και έκπληξη.

Είναι πλέον προφανες ότι η ευκαιρία για την δημιουργία πολύ προχωρημένων project είναι διαθέσιμη πλέον στον καθένα, και ξεκινώντας από σήμερα, στο emotion tool μπορεί να έχει πρόσβαση όποιοσδήποτε προγραμματιστής.

Ταυτόχρονα, η διάσημη εταιρεία ανακοίνωσε ότι, προς το τέλος του έτους, θα λανσάρει δύο νέα εργαλεία σαν μέρος ενός δωρεάν δείγματος, συμπεριλαμβάνοντας spell check, video, αναγνώριση ομιλητή, improved face ΑPIs και υπηρεσίες custom recognition intelligent, όλα βασισμένα στο machine learning.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS