ΑρχικήinetH νέα ενημέρωση του Tinder θα αυξήσει σημαντικά τα ταίρια σας!

H νέα ενημέρωση του Tinder θα αυξήσει σημαντικά τα ταίρια σας!

Προς τους χρήστες του Tinder : H τύχη σας σύντομα θα βελτιωθεί!

H νέα ενημέρωση του Tinder θα αυξήσει σημαντικά τα ταίρια σας!

Η εταιρεία κάνει αλλαγές στον αλγόριθμο της, που λέει ότι «θα αυξήσει σημαντικά» τον αριθμό των ζευγαριών στο app. Οι αλλαγές που εισάγονται στην ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής προσθέτουν νέες δυνατότητες σχετικά με την υπηρεσία μηνυμάτων και τα χαρακτηριστικά στα προφίλ.

Όπως οι περισσότερες εφαρμογές για ραντεβού, το Tinder χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να καθορίσει ποια προφίλ βλέπουν οι χρήστες κατά την περιήγησή τους στο app. Με την ενημέρωση, η εταιρεία αναφέρει ότι θα αρχίσουν να ψάχνουν σε περισσότερα δεδομένα όταν αναζητούν ποια προφίλ θα πρέπει να εμφανιστούν. Το αποτέλεσμα, λέει το Tinder, είναι ότι ο αριθμός ατόμων που θα ταιριάζουν θα βελτιωθεί και οι χρήστες θα είναι πιο συμβατοί με τους ανθρώπους που βλέπουν, στην εφαρμογή.

“Ψάχνουμε για περισσότερα σήματα δεδομένων και, με μηχανική μάθηση, γινόμαστε εξυπνότεροι στη βελτιστοποίηση των σημάτων αυτών, όταν ψάχνουμε για κοινά στοιχεία για τους ιδιώτες», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Tinder, Sean Rad, στο Mashable σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το ποιοι ακριβώς παράγοντες θα λαμβάνονται υπόψιν με τον νέο αλγόριθμο, αλλά μέρος της αλλαγής είναι η προσθήκη πληροφοριών, όπως οι θέσεις εργασίας και η εκπαίδευση, η οποία μπορεί τώρα να εισαχθεί στο προφίλ του Tinder από το Facebook. Αν, για παράδειγμα, πήγατε στο ίδιο σχολείο με έναν άλλο χρήστη, θα μπορείτε να δείτε αυτή την πληροφορία στο προφίλ του πριν περάσετε στο επόμενο.

Η ενημερωμένη έκδοση επανασχεδιάζει και το τμήμα των μηνυμάτων. Ενώ η καρτέλα μηνυμάτων προηγουμένως έδειχνε μια λίστα με όλους εκείνους που ταιριάζεις, η νέα οθόνη μηνυμάτων διαχωρίζει τις συνομιλίες από τα νέα matches σας, με τα οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συνομιλία.

Με την τελευταία ενημέρωση του Tinder έρχεται ένα super like, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν διάκριση μεταξύ των προφίλ που σου αρέσουν και εκείνων που κάνουν την καρδιά σου να σκιρτήσει. Η εταιρεία ανέφερε σε ένα blog post ότι το super like, θα “αυξήσουν την ποιότητα των ζευγαριών και θα μεγαλώσουν τις συνομιλίες μεταξύ των μελών.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS