Αρχικήinet7 συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Line

7 συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Line

Η ιαπωνική υπηρεσία μηνυμάτων Line είναι η κορυφαία εφαρμογή messenger στη χώρα καταγωγής του και έχει γίνει αρκετά διάσημη και στις ασιατικές χώρες, όπως η Ταϊλάνδη και η Ινδονησία.

Επίσης, εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, εν μέρει χάρη στα τόσο χαριτωμένα αυτοκόλλητα της.

7 συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Line!

Η εφαρμογή, ωστόσο, δεν έχει τόσο πλήρεις δυνατότητες και στις άλλες περιοχές, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση, επομένως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η δημοτικότητά της αυξάνεται. Είτε είστε νέος στο Line ή απλά θέλετε να πάρετε την το καλύτερο από την εμπειρία, εδώ υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνετε το Line να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα για σας.

Ξεκινήστε το παιχνίδι με τα αυτοκόλλητα

Βρείτε τα αυτοκόλλητα ταχύτερα, πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά στο σώμα του κειμένου!
Ξεχάστε το ψάξιμο μέσα στα αμέτρητα αυτοκόλλητα! Τα προεπιλεγμένα αυτοκόλλητα και αυτά που κατεβάζετε από το κατάστημα έχουν λέξεις-κλειδιά με τα οποία συνδέονται και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανακαλύψετε κάτι νέο όταν τις χρησιμοποιήσετε.

Ξεκινήστε το παιχνίδι με τα αυτοκόλλητα

 

Αποκτήστε την εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας

Μερικές φορές, είναι λίγο πιο εύκολο να μιλάτε σε μια μεγαλύτερη οθόνη με ένα φυσικό πληκτρολόγιο. Μπορείτε να αποκτήσετε το Line στα Windows, OS X και Chrome.

Αλλάξτε την ποιότητα των φωτογραφιών σας

Από προεπιλογή, το Line συμπιέζει τις φωτογραφίες που στέλνετε. Εάν το πρόγραμμα δεδομένων σας είναι περιορισμένο ή είστε συχνά εκτός Wi-Fi, πηγαίνετε Περισσότερα -> Ρυθμίσεις -> Εικόνες & βίντεο και αλλάξετε την ποιότητα της φωτογραφίας από «standard» σε «χαμηλή».

Ορίστε ένα χρονοδιάγραμμα για κείμενα πριν τα εξαφανίσετε

Τα αυτό-καταστρεφούμενα μηνύματα δεν αφορούν μόνο για Snapchat. Σε ένα παράθυρο συνομιλίας, πατήστε το βελάκι πάνω δεξιά και επιλέξτε “Κρυφό Chat” για να δημιουργήσετε ένα νέο παράθυρο συνομιλίας για ευαίσθητα δεδομένα.

hidden

Στη συνέχεια, στο ιδιωτικό παράθυρο, πατήστε το όνομα του φίλου σας για να ρυθμίσετε πότε τα μηνύματά σας θα εξαφανιστούν.

hidden2

 

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ιστολογίου

Και στις ομαδικές αλλά και στις ατομικές συζητήσεις, υπάρχει ένα πινακάκι, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τις εικόνες και το κείμενο που θέλετε να κρατήσετε και να ανατρέχετε σε αυτές, έτσι ώστε είναι πιο εύκολο να βρίσκετε τις αναμνήσεις και τις συζητήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Προσθέστε φίλους με νέους τρόπους

Προσθέτοντας τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου είναι τόσο παλιός τρόπος πια. Αν είστε μαζί με έναν φίλο, δοκιμάστε να κουνήσετε τα κινητά σας την ίδια στιγμή. Πηγαίνετε στο Περισσότερα -> Προσθήκη φίλων -> Shake it! και η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε άμεσα.

Αν δουλέψει, θα δείτε ο ένας τον άλλον εμφανίζεται στην οθόνη και μπορείτε απλά να επιλέξετε προσθήκη του φίλου σας.

Εάν το να κουνάτε το κινητό σας σας φαίνεται ανόητο, μπορείτε να σαρώσετε ο ένας τον κώδικα QR του άλλου. Πηγαίνετε στο Περισσότερα -> Προσθήκη φίλων -> QR Code. Αυτό θα θέσει την κάμερα έτοιμη για σάρωση.

Συμβουλή: Αυτό λειτουργεί ακόμα και αν δεν είστε δίπλα στον φίλο σας, οπότε στείλτε τον κωδικό QR σας μέσω video chat ή προσθέστε το ως εικονίδιο χρήστη – αν τολμάτε.

Εγγραφή σε επίσημα κανάλια

Αυτό μπορεί να σας ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες ειδήσεις ή εκπτώσεις της μάρκας που σας αρέσει. Εταιρίες όπως οι Uniqlo, McDonald ‘s και Disney έχουν λογαριασμούς που κάνουν ειδικές προσφορές για τους οπαδούς της εφαρμογής.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS