ΑρχικήinetΒρες συνοδηγό και απέκτησε χρήματα μέσω της Uber!

Βρες συνοδηγό και απέκτησε χρήματα μέσω της Uber!

Για πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων η  Uber είναι ένας τρόπος να βγάλουν μερικά επιπλέον χρήματα καθώς είναι καθ’οδόν. Πλέον η εταιρία δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο το οποίο θα το κάνει ακόμα ευκολότερο.

Ανακοίνωσε πως πειραματίζεται με αυτήν την νέα λειτουργία στο Bay Area η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να βρουν επιβάτες με τον ίδιο προορισμό. Αυτό γίνεται ως εξής: Οι οδηγοί μπορούν δύο φορές την ημέρα να βάλουν στην μηχανή αναζήτησης τον προορισμό τους και η εφαρμογή βρίσκει επιβάτες οι οποίοι έχουν δηλώσει σε κάποια αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης την τοποθεσία στην οποία επιθυμούν να πάνε.Uber

Θα σκεφτεί κανείς πως αυτό θα το έκανε ένας οδηγός ο οποίος  βρίσκεται καθοδόν προς και από το σπίτι του. Η εταιρία όμως  προτείνει κάτι πιο καινοτόμο όπως για παράδειγμα εν ώρα εργασίας. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη σε όποιον οδηγεί. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να επιλέξει έναν προορισμό ήδη προς αναζήτηση ή κάποιον καινούριο και η εφαρμογή αμέσως θα του βρει επιβάτη με την ίδια κατεύθυνση.

Αν και προς το παρόν είναι μόνο μία δοκιμή στην Bay Area  η εταιρεία ισχυρίζεται πως σύντομα θα κάνει την εμφάνιση της και στις μεγάλες αγορές.

Αυτή η εφαρμογή θα έλεγε κανείς πως μοιάζει με την UberPool κατά κάποιον τρόπο. Όμως έχουν βασικές διαφορές, η UberPool  ΄΄ταιριάζει΄΄ τις διαδρομές πολλαπλών επιβατών αντίθετα η Uber ενός οδηγού και ενός επιβάτη με συγκεκριμένη κοινή πορεία.

Σχεδόν πριν από έναν χρόνο,ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της κυκλοφόρησε μία πανομοιότυπη εφαρμογή με το όνομα ’’Driver Destination’’.Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν προορισμό τρεις φορές ενώ η Uber δύο.

Τέλος τόσο η Lyft όσο και η Uber απευθύνονται σε νυν οδηγούς όπως και σε εν δυνάμει.Όλα αυτά μέχρις ότου η Uber  καταφέρει να αντικαταστήσει τους οδηγούς με ’’αυτοκινούμενα΄΄ αμάξια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS