ΑρχικήinetΗ Sharp λέει στους εργαζόμενους της να αγοράσουν προϊόντα

Η Sharp λέει στους εργαζόμενους της να αγοράσουν προϊόντα

sharp_SAMSUNG

Ο προβληματικός Ιαπωνικός κολοσσός ηλεκτρονικών ειδών Sharp προσπαθεί να πείσει τους εργαζόμενους του να αγοράσουν τα προϊόντα του σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις πωλήσεις.

Η εταιρεία είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό για το προσωπικό να αγοράσει τα προϊόντα της, αλλά επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί οι εργαζόμενοι να επιλέξουν τα προϊόντα της, σε σχέση με εκείνα των ανταγωνιστών της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Sharp είχε θέσει στόχους για τα στελέχη, διευθυντές και λοιπό προσωπικό της να αγοράσουν τα προϊόντα της.

Η Sharp έχει διασωθεί δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια από τους δανειστές της.

Η εταιρεία βρίσκεται υπό την πίεση των τραπεζών της να πουλήσει τις ζημιογόνες επιχειρήσεις της οθόνης LCD, και ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ήταν σε συζητήσεις με αρκετές εταιρείες να κάνουν μια τέτοια συμφωνία.

Ανακοίνωσε επίσης ότι τα λειτουργικά κέρδη της υποχώρησαν κατά 86% στο τρίμηνο του Σεπτεμβρίου σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ενώ η μονάδα LCD είδε μια απώλεια 12.7bn γιεν ($ 102m? £ 67m).

Τα πενιχρά κέρδη ήρθαν αφού η επιχείρηση παρουσίασε ζημίες κατά το έτος έως τον Μάρτιο και ανακοίνωσε επιπλέον περικοπές θέσεων εργασίας.

«Εθελοντική» συμμετοχή

Ο εκπρόσωπος της Sharp στην Ιαπωνία, Kyo Ontani, δήλωσε στο BBC ότι δεν είχαν τεθεί στόχοι για το προσωπικό ώστε να αγοράσει τα προϊόντα της, αλλά μια τέτοια πώληση γινόταν.

Ανέφερε ότι η συμμετοχή των εργαζομένων στην εκδήλωση ήταν απολύτως εθελοντική, και η εταιρεία δεν είχε αποφασίσει ποια προϊόντα θα είναι προς πώληση.

Ο τεχνολογικός κολοσσός, γνωστός για τις τηλεοράσεις και τους ηλιακούς συλλέκτες του, αποσύρθηκε από την αγορά τηλεόρασης στη Βόρεια Αμερική και έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από φθηνότερες αντίπαλες εταιρείες της Κίνας και της Ταϊβάν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS