ΑρχικήinetΗ Samsung ακυρώνει το Galaxy S6 Mini και συνιστά Galaxy Α3

Η Samsung ακυρώνει το Galaxy S6 Mini και συνιστά Galaxy Α3

AndroidPIT-samsung-s5-vs-s5-mini-w628

Η Samsung εισήγαγε πρόσφατα τη νέα σειρά των smartphones Galaxy Α (2016), η οποία απευθύνεται σε όσους δεν αρέσκονται αρκετά στις νεοκυκλοφόρητες συσκευές της εταιρείας, αλλά εξακολουθούν να θέλουν κορυφαία σχεδίαση και χαρακτηριστικά.

Τα τρία πρώτα smartphones που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Κίνα στα μέσα Δεκεμβρίου είναι το Galaxy Α3, Α5 και Α7 (2016). Θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τους επόμενους μήνες, αλλά δεν είναι ακριβής η ημερομηνία κυκλοφορίας για την κάθε χώρα.

Εάν και πάλι δεν πιστεύετε ότι αυτή η σειρά Galaxy ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και προτιμάτε να περιμένετε η Samsung να ξεκινήσει μια μίνι έκδοση του Galaxy S6, τότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε για πάντα, γιατί η συσκευή μπορεί να έχει ακυρωθεί.

Έχουμε αναφέρει ξανά τον Ιούλιο ότι μερικές εικόνες της υποτιθέμενης σειράς Galaxy S6 μίνι διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μαζί με μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Λοιπόν, φαίνεται ότι αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν απόλυτα με το Galaxy Α3 (2016), έτσι η συσκευή έχει μετονομαστεί και της δόθηκε άλλος στόχος και σκοπός.

Ακόμη και η Samsung σημειώνει στο δελτίο τύπου ότι «η Α είναι το νέο Mini,” δηλώνει το AndroidPit. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι είμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από το τέλος του έτους, και η εταιρεία δεν φαίνεται να πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλλο smartphone στις επόμενες εβδομάδες.

Με την επερχόμενη κυκλοφορία του Galaxy S7, το οποίο υποτίθεται ότι θα παρουσιαστεί το Φεβρουάριο του 2016, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η εταιρεία θα ήθελε να κυκλοφορήσει τη μίνι έκδοση του Galaxy S6 τόσο κοντά στην έναρξη του νέου smartphone της.

Αλλά το Galaxy mini S6 μπορεί να μην είναι η μόνη συσκευή που ακυρώθηκε από την εταιρεία φέτος. Έτσι, αν αυτό σας αναστατώνει, ξέρετε ότι έχετε πάρα πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, συμπεριλαμβανομένων των νέων smartphones σειρά Α της Samsung.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS