ΑρχικήinetΟ Yahoo Messenger εντελώς ανανεωμένος για υπολογιστές και smartphones

Ο Yahoo Messenger εντελώς ανανεωμένος για υπολογιστές και smartphones

Yahoo-Messenger

Η Yahoo ξεκίνησε σήμερα μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων (Messenger) νέας γενιάς σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να το κάνει πρώτη από τους υπόλοιπους, καθώς οι φήμες λένε ότι η πρωτοπόρος του Διαδικτύου εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης των κύριων δραστηριοτήτων της.

Νέες εφαρμογές Yahoo Messenger κυκλοφόρησαν στην αγγλική γλώσσα για smartphones και tablets τροφοδοτούμενα από Apple ή Android λογισμικά. Η ενημερωμένη νέα πλατφόρμα αντικαθιστά την προκάτοχό της στην δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για 225 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

Είναι η πρώτη πλήρης νέα έκδοση του Yahoo Messenger από τότε που θεσπίστηκε πριν από 17 χρόνια και έρχεται καθώς το smartphone lifestyle έχει οδηγήσει σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη τάση πυροδότησης ψηφιακών missives ή φωτογραφιών σε κάθε ευκαιρία.

Η Yahoo είναι αντιμέτωπη με ορισμένες καθιερωμένες αντιπάλους, όπως οι WhatsApp, Snapchat, iMessenger και Facebook Messenger. «Η Yahoo αποφάσισε ότι ήταν καιρός να οικοδομήσει μία νέα πλατφόρμα που να είναι εντελώς σύγχρονη και προετοιμάζει τη Yahoo να δημιουργήσει πραγματικά καινοτόμα χαρακτηριστικά,» δήλωσε ο Austin Shoemaker ανώτερος διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Yahoo.

Η νέα υπηρεσία μηνυμάτων ενσωματώνει χαρακτηριστικά από το Flickr, Tumblr, και Xobni, της Yahoo σύμφωνα με τον Shoemaker. Η νέα πλατφόρμα της Yahoo επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται γρήγορα μεγάλες παρτίδες εικόνων υψηλής ανάλυσης, και να προσθέσουν κινούμενες εικόνες GIF σε συνομιλίες τόσο εύκολα όσο και την εισαγωγή Emojis. Η ικανότητα «αναστολής αποστολής» σχολίων ή εικόνων προστέθηκε επίσης στην υπηρεσία. Δημοσιεύσεις με «αναστολή αποστολής» εξαφανίζονται από τη συζήτηση στην υπηρεσία.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναμειγνύουμε τα μηνύματα με ένα νέο τρόπο”, δήλωσε ο Shoemaker. «Είναι πολύ καλύτερα από το να μην υπάρχει κανένα έλεγχος .” Το νέο Yahoo Messenger επιτρέπει επίσης το “σιωπηλό” στις συνομιλίες ώστε να μην ενοχλούμαστε από ειδοποιήσεις όταν ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Η Yahoo οδηγεί ομαλά τη μετάβαση από την παλιά στη νέα έκδοση της υπηρεσίας, βοηθώντας τη φόρτωση της λίστας επαφών και διασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν ανεξάρτητα από το ποια χρησιμοποιούν. Η παλιά έκδοση τελικά θα καταργηθεί σταδιακά, σύμφωνα με τον Shoemaker.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS